Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 124 (8348)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Beneficii exclusive pentru clienții Leroy Merlin: Livrare gratuită și vouchere cadou la achiziții online sau din magazine

Ai nevoie de materiale de construcții, decorațiuni sau ustensile de grădinărit? Acum este momentul perfect să le achiziționezi de la Leroy Merlin! Până pe 15 iunie, te poți bucura de livrare gratuită la orice produs achiziționat, indiferent dacă faci cumpărăturile online sau într-unul dintre cele 20 de magazine fizice din țară. Și asta nu e tot! Pe lângă livrare gratuită, în perioada 10 mai - 10 iulie 2023, primești un voucher cadou în valoare de 10 lei pentru fiecare 400 lei cheltuiți, pe baza cardului de client. Astfel, poți economisi și mai mult atunci când cumperi produsele de care ai nevoie.

 

Indiferent dacă vrei să renovezi casa, să îți redecorezi spațiul sau să îngrijești grădina, acum poți face cumpărături mai ușor și mai avantajos de la Leroy Merlin. Până pe 15 iunie, poți face o vizită în magazin sau poți explora gama de produse disponibile online și poți profita de livrare gratuită la fiecare comandă. Mai mult, în perioada 10 mai - 10 iulie 2023, pentru orice achiziție în valoare de 400 lei, pe un singur bon fiscal, primești un voucher de 10 lei în baza cardului de client.

Descoperă cum poți obține livrare gratuită și vouchere cadou

Pe durata campaniei de livrare gratuită, costul de transport este zero pentru produsele cu volumetrie mică, sub 31 kg, cu o lungime a laturii de 1,7 metri și cu o greutate maximă a coletului de 100 kg. Conform mecanismului de campanie, se va efectua o măsurare atât a masei, cât și a greutății volumetrice și se va lua în calcul cea mai mare valoare livrată prin curier. Totodată, costul de transport este anulat în condiții de Livrare Express, pentru comenzi de maxim 10 tone sau 60 de metri cubi, în limita a 20 de km distanță de la magazinul care furnizează produsele. Pentru comenzile plasate în magazinele fizice, poți beneficia de livrare gratuită în limita a 20 km distanță de magazin, în condiții de Livrare Express sau Livrare Macara.

Iar în perioada 10 mai - 10 iulie 2023, campania voucherelor cadou pentru persoanele fizice continuă și este aplicabilă la orice achiziție efectuată în magazinele Leroy Merlin. Conform mecanismului de campanie, pentru fiecare achiziție în valoare de 400 lei sau mai mult, pe un singur bon fiscal, și prin scanarea cardului de client, vei primi un voucher de loialitate în valoare de 10 lei. Cu fiecare 400 lei cheltuiți, acumulezi mai multe vouchere, pe care le poți cheltui cum dorești. Perioada de valabilitate a voucherelor este de o lună de la emitere și se pot folosi la cumpărarea de produse, atât online, cât și în magazinele fizice din țară.

Leroy Merlin se asigură că oferă clienților produse și servicii de calitate la cele mai avantajoase tarife. Tocmai de aceea, prețurile sunt monitorizate zilnic de către o echipă dedicată, iar acolo unde este cazul, sunt ajustate. Iar acum, odată cu aceste campanii, poți transforma cumpărăturile tale într-o experiență mai ușoară și mai avantajoasă. Ai acces la produse de amenajare la cel mai mic preț, beneficiezi de livrare gratuită și poți face economii semnificative cu ajutorul voucherelor cadou!

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beneficii exclusive pentru clienții Leroy Merlin: Livrare gratuită și vouchere cadou la achiziții online sau din magazine.
 Vizualizări articol: 1082 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beneficii exclusive pentru clienții Leroy Merlin: Livrare gratuită și vouchere cadou la achiziții online sau din magazine0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei