Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 124 (8348)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Haine noi

Sediul Primăriei Ipotești s-a metamorfozat total în urma lucrărilor de modernizare și extindere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Ipotești a căpătat o altă față după amplele lucrări de modernizare și extindere care au avut loc în ultima perioada. Clădirea s-a extins cu circa 300 de metri pătrați, ceea ce înseamnă că s-a dublat suprafața pe care se desfășoară acum activitatea.

”Investițiile au costat 2,2 milioane de lei, cu tot ceea ce a fost prins după începerea lucrărilor, inclusiv curenții slabi care ni s-au cerut de către cei de la ISU Suceava. Practic se poate vorbi de o clădire nouă, mai puțin o parte din pereți. S-a săpat inclusiv 30 de centimetri pentru a avea pereți mai înalți”, a precizat primarul Dumitru Gulei.

În partea nouă, unde s-a realizat extinderea, a fost construită o sală de ședințe, iar la parter se află arhiva. În această sală se vor desfășura ședințele de Consiliu Local, se vor oficia căsătoriile, dar vor avea loc și alte evenimente care țin de bunul mers al Primăriei Ipotești.

 

 

”Această sală a fost ridicată de la zero, lângă fosta clădire a Primăriei Ipotești. Sala are aproape 150 mp, iar la parter vom avea arhiva. În sala de ședințe avem 55 de scaune, pentru 15 consilieri și personalul primăriei, dar și pentru invitați. Dar încap mult mai mulți. Cei care au venit în sediul primăriei, și nu sunt deloc puțini, au spus că dintr-un lucru vechi nu și-au închipuit că poate ieși așa ceva. Eu spun că este o investiție frumoasă și durabilă”, a mai menționat primarul Dumitru Gulei.

Parcarea a fost modernizată și extinsă. Până la începerea lucrărilor de reabilitare a clădirii erau doar 10 locuri de parcare, în timp ce acum sunt 34 de locuri de parcare.

”S-a dărâmat și șura, s-au pus bănci, coșuri, s-au creat spații verzi și s-a ridicat un gard de doi metri. Parcarea a costat circa 300.000 de lei, dar s-a scos pavajul vechi și s-a pus pavaj nou. Pavajul vechi a fost folosit parțial în partea din spate, iar ce a rămas vom folosi în locul unde ținem parcate utilajele primăriei”, a completat Dumitru Gulei.

Practic, se poate spune că este o cu totul altă clădire față de cea care era înainte de începerea lucrărilor de modernizare și extindere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sediul Primăriei Ipotești s-a metamorfozat total în urma lucrărilor de modernizare și extindere.
 Vizualizări articol: 1160 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sediul Primăriei Ipotești s-a metamorfozat total în urma lucrărilor de modernizare și extindere5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei