Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 259 (8176)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericol public

A băut la crâșmele din centru, iar în drum spre casă a rupt cu mașina un stâlp de beton

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a ajuns în arestul poliției județene, reținut 24 de ore, după ce a condus beat și fără permis, iar pe drumul dinspre centrul satului Gura Solcii spre domiciliu a pierdut controlul asupra mașinii, cu care a intrat într-un stâlp de beton.

Marți dimineață, puțin după ora 7.00, polițiștii Secției Rurale Bălcăuți au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că în comuna Grănicești, sat Gura Solcii, un stâlp din beton de la curent a fost rupt de către un autoturism. Localnicii au văzut urmele accidentului dimineață, însă impactul avusese loc de luni seară.

Echipa operativă de la Secția Rurală Bălcăuți a început cercetări, ajungând în scurt timp la localnicul Florin Covaci, în vârstă de 53 de ani, în curtea căruia a fost găsit autoturismul Audi A4 cu avarii.

Din cercetări a rezultat că, în jurul orei 21.30, bărbatul în vârstă de 53 de ani a consumat băuturi alcoolice la barurile din centrul localității, iar apoi a plecat la volan pe drumul comunal din satul Gura Solcii. În drumul spre domiciliu, bărbatul a pierdut controlul asupra mașinii, care a intrat în coliziune cu un stâlp din beton de joasă tensiune, pe care l-a doborât la sol.

Marți dimineață, bărbatul emana miros de alcool, iar în urma verificării cu etilotestul a rezultat concentrația de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. De reținut așadar că această alcoolemie a rezultat la aproximativ 10 ore de la accident. 

Bărbatul a fost condus la Spitalul din Siret, pentru recoltarea de probe biologice care să stabilească retroactiv alcoolemia.  

Bazele de date au confirmat că bărbatul în vârstă de 53 de ani nu are nici permis de conducere pentru nici o categorie auto. 

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducere fără permis” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, constatând cumul de infracțiuni.

Marți după-amiază, bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost introdus în arestul poliției județene, în baza ordonanței pentru 24 de ore.

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți va stabili ce măsuri va lua mai departe în acest caz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A băut la crâșmele din centru, iar în drum spre casă a rupt cu mașina un stâlp de beton.
 Vizualizări articol: 673 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A băut la crâșmele din centru, iar în drum spre casă a rupt cu mașina un stâlp de beton0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei