Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 86 (8003)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Alege cu încredere Glassgsm de fiecare dată când întâmpini o problemă la telefonul mobil

Avansul tehnologic și-a lăsat profund amprenta asupra acestui secol. Datorită acestei evoluții rapide, ne putem bucura astăzi de unele dintre cele mai performante electrocasnice, televizoare și alte device-uri. Una dintre cele mai îndrăgite și populare invenții este, fără îndoială, telefonul. Acesta nu lipsește din buzunarul nimănui. Indiferent de vârstă, fiecare persoană are în permanență la el un telefon mobil.

Fiind extrem de performante aceste device-uri, în prezent, putem rezolva foarte multe cu ajutorul unui telefon. Mai exact, putem să ne achităm facturile online, ne putem face cumpărăturile, ne putem programa la salonul de înfrumusețare și ne putem rezerva biletele de avion pentru vacanța mult așteptată. În plus, prin intermediul telefonului putem să fim la curent cu ultimele știri, putem să vizionăm serialele preferate sau să menținem legătura cu cei dragi prin intermediul rețelelor de socializare. Toate aceste facilități ne-au fascinat și am ajuns dependenți de telefoanele mobile.

 

La Glassgsm, telefonul tău va fi reparat într-un timp scurt

Întrebarea este ce facem în situațiile neprevăzute, când ni se strică telefonul? Răspunsul este simplu. Apelăm la cei ce oferă servicii de reparatii gsm. Perioada în care telefonul tău va fi în revizii nu este una îndelungată. Mai exact, acesta va fi reparat între 2 - 4 ore. Spre exemplu, dacă ai nevoie de un display nou, acesta va fi schimbat în aproximativ o oră, iar dacă trebuie să îți fie înlocuită bateria, vei aștepta aproximativ 30 de minute. Astfel, nu este nevoie să cheltui o sumedenie de bani pe un telefon nou sau să așteptați zile în șir pentru a-l ridica.

Glassgsm înțelege cât de necesar este în ziua de astăzi telefonul mobil și îți este alături ori de câte ori ți se defectează. Dacă deții un Samsung, iPhone sau un Huawei și întâmpini o problemă tehnică, vino cu încredere în Suceava, pe strada Ana Ipătescu, nr. 5, în incinta Hotelului Bucovina, la etajul 1, biroul 109. Dacă timpul îți permite, te poți bucura de o masă la restaurant, în timp ce echipa de specialiști Glassgsm se va ocupa de telefonul tău. Astfel, ai rezolva două necesități în același timp.

 

Alte avantaje de care te vei bucura dacă apelezi la Glassgsm

Experiența, profesionalismul, seriozitatea, implicarea și respectul față de clienți sunt aspectele care definesc echipa Glassgsm. Orice problemă ai întâmpina la telefon, specialiștii de aici își vor da toată silința pentru a-l repara și a-i reda aspectul pe care acesta îl avea în prima zi de când a fost achiziționat. Clienții care au apelat la profesioniștii Glassgsm s-au declarat mulțumiți de fiecare dată de calitatea serviciilor și promptitudinea cu care aceștia au acționat de fiecare dată.

În plus, dacă timpul nu îți permite să aștepți până îți va fi reparat telefonul, Glassgsm îți va oferi un telefon pe care îl poți folosi până va fi gata și îl vei putea ridica. Astfel, viața ta socială nu va avea de suferit în tot acest timp. Vei avea posibilitatea să comunici în continuare și să rezolvi orice problemă până îți va fi reparat propriul telefon. După ce acesta îți va fi reparat, vei înapoia telefonul pe care echipa ți l-a dat și îl vei lua înapoi pe al tău, în stare bună de funcționare. Alături de acesta vei primi o garanție care te va asigura de calitatea serviciilor oferite de Glassgsm. Prin urmare, în situația în care întâmpini aceeași problemă cu care te-ai prezentat inițial la ei, echipa îl va repara fără alte costuri.

Nu este necesar să faci cheltuieli suplimentare atunci când se strică telefonul, achiziționând altul nou. Vino la Glassgsm, iar echipa își va da toată silința să-l repare într-un timp cât mai scurt cu putință.

 

Contact:

office@glassgsm.ro
0745 554 645
Strada Ana Ipătescu, nr. 5 în incinta Hotelului Bucovina, etaj 1, biroul 109
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alege cu încredere Glassgsm de fiecare dată când întâmpini o problemă la telefonul mobil.
 Vizualizări articol: 901 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Alege cu încredere Glassgsm de fiecare dată când întâmpini o problemă la telefonul mobil5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei