Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 273 (7885)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Dispute

Consilier local din Ipotești, pus la zid și criticat pentru că este ”Gică contra” în cazul reabilitării unei punți peste râul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reabilitarea unei punți care traversează râul Suceava în zona localității Lisaura a reprezentat obiectul unei dispute în ultima ședință de Consiliu Local a comunei Ipotești. Principalul vizat a fost consilierul local Gabriel Țabrea, iar criticile la adresa modului în care se manifestă și acționează au venit nu doar din partea primarului și viceprimarului, ci și din partea unor colegi consilieri. Mărul discordiei este soluția tehnică de reabilitare a punții pietonale și despre care Gabriel Țabrea spune că nu ar fi cea mai corectă și nu a fost agreată de consilierii locali.

Dumitru Gulei, primarul comunei Ipotești, a arătat că soluția tehnică a fost gândită în așa fel încât să se împiedice furtul unor elemente metalice montate pe punte. ”Ai mers și ai filmat oamenii care lucrau acolo și i-au deranjat. L-ai sunat și pe directorul firmei care face lucrarea și nu știu în ce calitate ai făcut-o”, i-a transmis primarul din Ipotești consilierului local nemulțumit. În afara unei alte colege din Consiliul Local, toți ceilalți aleși locali au lăudat calitatea lucrărilor, dar și faptul că totul s-a finalizat într-un timp record. ”Puntea arată foarte bine și oamenii din Lisaura ne mulțumesc pentru că s-a reparat și pot circula în siguranță peste ea. Vechea punte era un pericol public și dumneavoastră, domnule Țabrea, probabil că asta v-ați dorit să se întâmple, vreun accident, și să cadă cineva în apă ca să ne aduceți alte acuzații”, a arătat viceprimarul Constantin Bobu.

Conducerea Primăriei Ipotești a mai arătat că lucrările de reabilitare au costat sub 100.000 de lei, asta în condițiile în care prețul materialelor de construcții a cunoscut creșteri uriașe în ultima perioadă. ”O astfel de lucrare nu ne-ar fi făcut-o nimeni fără cel puțin 200.000 de lei. În loc să fim mulțumiți și să apreciem acest lucru, dar și faptul că s-a finalizat până la venirea iernii, iar calitatea lucrărilor este una foarte bună, domnul consilier Țabrea umblă cu reclamații și ne face comuna de râs”, a concluzionat primarul Dumitru Gulei.

 

 

 

Într-adevăr, comparând imaginile de dinainte de reabilitare și cele din prezent se poate observa o diferență ca de la cer la pământ. Lucrarea care este finalizată mai trebuie doar recepționată de Primăria Ipotești, dar pentru oamenii care au treabă pe malul stâng sau drept al râului Suceava investiția este una cu adevărat benefică și extrem de utilă.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilier local din Ipotești, pus la zid și criticat pentru că este ”Gică contra” în cazul reabilitării unei punți peste râul Suceava.
 Vizualizări articol: 3232 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Consilier local din Ipotești, pus la zid și criticat pentru că este ”Gică contra” în cazul reabilitării unei punți peste râul Suceava5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei