Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 273 (7885)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un tată care și-a agresat sexual fiica de doar 6 ani, trimis în arest preventiv

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Dolhasca a ajuns în spatele gratiilor după ce și-a agresat sexual fiica de doar 6 ani. Regretabilul incident s-a petrecut în luna octombrie, dar totul a ajuns la urechile polițiștilor și procurorilor acum două săptămâni. Ionuț Vezeteu, de 27 de ani, a fost reclamat de concubina sa că și-a agresat sexual propria fiică. Totul a ieșit la iveală la începutul acestei luni, după ce femeia cu care bărbatul avea o relație a reclamat totul la Poliție. După o anchetă laborioasă și după ce medicii legiști s-au exprimat, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a formulat propunere de arestare preventivă faţă de Ionuț Vezeteu.

”În sarcina acestuia s-a reținut faptul că în perioada septembrie-octombrie 2021, în timp ce se afla în interiorul locuinței comune din mediul rural, profitând de autoritatea avută asupra victimei (dată de faptul că agresorul este tatăl acesteia) şi de imposibilitatea acesteia de a-și exprima voința, prin prisma vârstei fragede - 6 ani şi 10 luni, a dezbrăcat-o pe fiica sa şi a săvârşit în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale acte de natură sexuală cu aceasta, care au fost urmate de amenințări cu acte de violenţă şi cu moartea, în situaţia în care minora va spune altor persoane despre cele întâmplate. Totodată, în perioada septembrie – octombrie 2021, în contexte diferite de actele de agresiune sexuală, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în aceeaşi manieră mai sus menţionată, a întreținut cu fiica sa minoră acte sexuale orale, care au fost urmate de amenințări cu acte de violenţă şi cu moartea, în situaţia în care minora va spune altor persoane despre cele întâmplate”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava. Ionuț Vezeteu a fost arestat pentru 30 de zile de Judecătoria Fălticeni, iar dosarul care îl privește este instrumentat de procurori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tată care și-a agresat sexual fiica de doar 6 ani, trimis în arest preventiv.
 Vizualizări articol: 1393 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tată care și-a agresat sexual fiica de doar 6 ani, trimis în arest preventiv0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei