Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 223 (7835)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cum să profitați la maximum de o brățară fitness

În ultimii ani, brățările fitness au explodat pe piața de gadgeturi. Dar sunt aceste dispozitive de fitness destul de precise pentru a vă măsura activitatea? Și oare vă pot ajuta să duceți un stil de viață mai sănătos? Răspunsul la ambele întrebări este, în general, da.

Bineînțeles, nicio brățară fitness nu poate măsura toate activitățile cu o precizie de 100%, dar realitatea este că majoritatea dintre noi suntem destul de slabi în a ne estima propriul nivel de activitate - în special pentru lucruri precum cumpărături, tunderea gazonului sau urcarea scărilor. Cercetările arată că cele mai populare modele de brățară fitness fac o treabă suficient de bună la măsurarea pașilor și a activității pentru a fi de ajutor pentru majoritatea utilizatorilor.

Oamenii de știință comportamentală știu, de asemenea, că lucrurile pe care o brățară fitness este concepută să le facă - să ofere feedback despre nivelul dvs. de activitate, să vă încurajeze să stabiliți și să actualizați obiective - sunt aceleași tehnici care s-au dovedit a avea succes pentru adoptarea unor obiceiuri de viață sănătoase.

Toate cercetările arată că este important să vă folosiți în mod eficient brățara fitness pentru a vă îmbunătăți starea de sănătate și fitness. Deci, cum începeți? Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să profitați la maximum de o brățară fitness.

Alegeți dispozitivul de fitness potrivit. Piața de brățări fitness este inundată de dispozitive de la branduri precum Fitbit, Apple Watch, Garmin și altele. De unde știți ce să alegeți? Pentru majoritatea oamenilor, cele mai importante funcții sunt cele de bază incluse în fiecare model - cum ar fi numărarea pașilor sau minutele de activitate. Deci, dacă creșterea activității dvs. generale este obiectivul dvs. principal, vă puteți descurca foarte bine cu o brățară low-cost. Modele mai scumpe se potrivesc nevoilor, preferințelor și bugetului dvs. Aceste brățări vor include, de obicei, monitorizarea ritmului cardiac, urmărirea somnului și pot include și GPS.

Începeți treptat. Feriți-vă de tentația de a stabili prea multe obiective simultan sau de obiective prea dificile. În schimb, petreceți cel puțin o săptămână doar urmărindu-vă activitatea, înțelegând feedback-ul și obișnuiți-vă cu aplicația sau site-ul web. Fiți atent la punctul dvs. de pornire. Câți pași faceți pe zi? Câte minute de activitate? Câte ore de somn? Apoi alegeți una sau două valori pentru a începe și stabiliți obiective ușor de atins pe baza punctului dvs. de plecare. Atingeți-vă obiectivele inițiale, apoi creșteți-le constant până când atingeți obiectivele de stil de viață pe termen mai lung.

Faceți check-in regulat.Aceasta este posibil să fie cea mai importantă parte a întregului proces! O brățară fitness nu este un dispozitiv pe care să îl setați și apoi să uitați de el. Pentru a vă bucura de beneficiile sale, trebuie să interacționați cu dispozitivul și / sau aplicația pe parcursul fiecărei zile. Este foarte ușor și rapid. Aruncați o privire de câteva ori pe brățară pentru a vă da seama dacă sunteți pe drumul cel bun pentru ziua respectivă. Petreceți 1-2 minute verificând rezultatele din aplicație înainte de a vă culca. Actualizați-vă obiectivele în fiecare săptămână, lună sau după caz. Și creați-vă o rutină bună pentru a menține bateria dispozitivului încărcată tot timpul. Puteți să-l încărcați peste noapte o dată pe săptămână sau pur și simplu să-l introduceți în încărcător când faceți un duș.

Faceți din asta o activitate socială. A face exerciții fizice cu un prieten, o rudă, un vecin sau un coleg de muncă poate fi o modalitate excelentă de a vă bucura de socializare în timp ce vă îmbunătățiți sănătatea! Brățările fitness vă oferă o varietate de alte modalități prin care puteți folosi distracția relațiilor sociale pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele stilului de viață. De exemplu, dacă considerați că competiția este motivantă, unele brățări vă vor permite să vă adăugați prietenii și să comparați progresul în fiecare săptămână. Căutați, de asemenea, forumuri comunitare, unde puteți primi și oferi încurajări și sfaturi de la un grup de persoane a căror situație sau interese sunt similare cu ale dvs.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum să profitați la maximum de o brățară fitness.
 Vizualizări articol: 937 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cum să profitați la maximum de o brățară fitness0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei