Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 223 (7835)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Situație de criză

Deputatul Ioan Balan cere măsuri rapide pentru soluționarea problemelor generate de falimentul City Insurance

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan s-a adresat președintelui Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, căruia îi cere să găsească modalități de soluționare rapidă a problemelor generate de falimentul City Insurance pentru posesorii de polițe RCA și pentru unitățile de service auto.

”Intrarea în procedură de faliment a Societății de asigurări City Insurance a generat foarte multe probleme în rândul deținătorilor de polițe de răspundere civilă (RCA) din România, dar și al unităților de reparații (service auto) care așteaptă de luni de zile decontările pentru unele lucrări efectuate. Potrivit unor informații apărute în spațiul public, City Insurance avea în derulare peste 3 milioane de polițe de tipul RCA, ceea ce situează acest asigurător pe prima poziție pe acest segment de  piață. În ciuda asigurărilor pe care le-a transmis în spațiul public Autoritatea de Supraveghere Financiară, potrivit cărora <toți asigurații cu polițe City Insurance vor beneficia de despăgubiri prin intermediul Fondului de Garantare a Asiguraților>, este important de precizat că tot mai mulți posesori auto se confruntă cu refuzul unităților service atunci când se prezintă cu o poliță încheiată cu City Insurance”, a arătat Ioan Balan.

În aceste condiții, deputatul sucevean vrea să afle de la președintele Autorității de Supraveghere Fiscală câte polițe RCA erau valide la momentul declanșării falimentului City Insurance.

”În cât timp considerați că vor fi decontate către unitățile de reparații auto, prin intermediul Fondului de Garantare a Asiguraților, toate sumele neachitate, care produc reale probleme acestor operatori economici? În ce mod intenționați să-i informați pe deținătorii de polițe RCA la compania City Insurance asupra drepturilor pe care le au în perioada ulterioară declanșării falimentului City Insurance. Care va fi termenul anticipat de dumneavoastră pentru soluționarea fiecărui dosar de pagubă pentru asigurații City Insurance?”, sunt întrebările legitime adresate lui Nicu Marcu și la care așteaptă răspunsuri milioane de români.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Ioan Balan cere măsuri rapide pentru soluționarea problemelor generate de falimentul City Insurance.
 Vizualizări articol: 798 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul Ioan Balan cere măsuri rapide pentru soluționarea problemelor generate de falimentul City Insurance0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei