Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 215 (7827)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Spitalul Municipal Fălticeni ar putea să preia pacienți cu forme ușoare și medii de Covid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul Municipal Fălticeni ar putea să preia pacienți cu forme ușoare și medii de Covid. Aceasta după ce Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat, în ședința de luni, o hotărâre prin care Direcția de Sănătate Publică Suceava a completat Planul județean de reziliență față de recrudescența COVID-19 la nivelul județului Suceava. Practic Spitalul Municipal Fălticeni a fost inclus în lista unităților spitalicești din județ care asigură asistența medicală pentru pacienți, cazuri confirmate și suspecte de COVID-19.

Până în momentul de față în acest plan erau incluse doar Spitalul Județean Suceava, spitalele din Rădăuți, Siret, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei. În cadrul discuțiilor din cadrul ședinței CJSU de luni s-a arătat faptul că în momentul de față la Spitalul Municipal Vatra Dornei nu mai sunt preluați pacienți Covid, ca urmare a unor lucrări aflate în desfășurare. De asemenea, s-a arătat că până în momentul de față Spitalul Municipal Fălticeni nu a fost inclus în acest plan având în vedere că funcționa în locații improprii, însă după mutarea într-o clădire nouă, unele din fostele spații ar putea fi folosite pentru a prelua pacienți cu forme ușoare și medii de Covid. După ședință, subprefectul județului Alexandru Salup, care are atribuții de prefect, a declarat că este de dorit ca fiecare unitate spitalicească din județ să poată prelua cazuri ușoare și medii de Covid, astfel încât să nu crească presiunea pe Spitalul Județean Suceava, având în vedere și creșterea semnificativă a numărului de îmbolnăviri cu virusul Sars-Cov-2 din ultima perioadă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spitalul Municipal Fălticeni ar putea să preia pacienți cu forme ușoare și medii de Covid.
 Vizualizări articol: 871 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spitalul Municipal Fălticeni ar putea să preia pacienți cu forme ușoare și medii de Covid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei