Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 137 (7749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Logiscool Suceava, invită elevii la taberele și atelierele digitale de vară

În perioada 28 iunie – 10 septembrie, Logiscool Suceava organizează tabere și ateliere digitale de vară - o serie de cursuri de programare adaptate la perioada de vacanță. Taberele se desfășoară atât fizic, în săli de clasă la sediul școlii, cât și în format online.

Distractive și interactive, pe mai multe teme actuale din lumea digitală, taberele Logiscool sunt destinate copiilor și adolescenților care își doresc să devină creatori de tehnologie. În cadrul activităților elevii vor putea descoperi cum să creeze propriul joc, aplicație de mobil, un clip video sau propriul website, toate în timp ce își exersează gândirea logică și analitică, lăsându-și imaginația liberă.

În taberele Logiscool deja consacrate – Junior Designer și Productie si Editare Video, Robotică Lego WeDo și Mindstorm EV3Minecraft Classic și Minecraft DesignAndroid APP, ROBLOX Studio – elevii își folosesc creativitatea, gândirea logicăși abilitățile de design prin misiuni distractive și jocuri ca mod de instrument educativ. Construiesc și controleazăroboți, vor lucra la proiecte de programare din ce în ce mai complexe, vor căpăta cunoștințe necesare care să îi ajute să construiască jocuri noi cu obstacole, hărți imense de aventurăși curse spectaculoase, vor învăța cum să creeze propriul website sau o aplicație Android.

Vara aceasta oferim multe noutăți, tabere urbane și ateliere digitale care se adresează atât copiilor avansați dar și celor care acum încep să descopere fascinanta lume a tehnologiei. Tot ca o noutate absolută, pentru copiii din județul Suceava care nu pot să ajungă la sediul Logiscool oferim și variante online. Îi așteptăm cu drag pe copiii pasionați de mediul digital la taberele de vară Logiscool la sediu sau online.

Noutățile oferite vara aceasta de Logiscool Suceava, care vin în completarea taberelor menționate mai sus, sunt :

Minecraft Mars Mission – Explorează posibilitățile redstone și construiește propria bază pe planeta Marte pentru a cerceta și supraviețui: roboți speciali, panouri solare și dozatoare de mâncare ! Vei învăța mai multe despre Minecraft și îți vei extinde cunoștințele despre Planeta Roșie și călătoriile în spațiu.

Artificial Intelligence – Ne vom uita către viitor și vom descoperi ce pot face device-urile smart de astăzi și ce de ce vor fi capabile cele de mâine. Vom investiga cât de inteligenți pot fi roboții și cât de realiști sunt cei pe care îi vedem în filme. 

YouTube Studio – Podcast, gameplay, unboxing, tutorial și altele. Vei învăța bazele editării video și audio, vom vorbi despre trolli pe internet, securitate online și criteriile legale din vlogging. Nu toată lumea trebuie să devină influencer, dar dacă vrei să te exprimi într-un mod vizual, vom descoperi și ce face un canal de YouTube să fie urmărit de milioane de oameni.

Programare ’’Hacker’’ – Programatorii au nevoie să se pregătească acum mai mult ca oricând: un grup de hackeri încearcă să oprească YouTube pentru totdeauna și să șteargătoate video-urile! În această tabără vei obține toate instrumentele de care ai nevoie pentru a afla codurile misterioase și pentru a descifra mesajele secrete online sau offline.

Digital Illustration – Participanții la workshop vor învăța elementele de bază ale desenului și ilustrației digitale. Vor putea să-și creeze propriile personaje și să le plaseze într-un mediu digital, vor învața despre tehnicile de bazăși software-ul necesar ilustrării 3D, dar și despre elementele fundamentale ale teoriei desenului și ale istoriei artei digitale.

App Creation – Iatăo șansă pentru tineri de a folosi telefoanele lor nu doar ca utilizatori, ci și în calitate de creatori! Elevii noștri vor învăța utilizarea software-ului creator de aplicații Thunkable, pe care îl pot folosi pentru a crea aplicații atât pentru iPhone, cât și pentru Android. Vor cunoaște noțiunile de bază despre cum să creeze o aplicație ușor de utilizat. 

Taberele se vor desfășura online sau la sediul Logiscool Suceava la adresa Blvd. 1 Mai, nr. 10 -  în module de o săptămână (luni-vineri), în format de jumătate de zi - incluzând doar curs sau de zi întreagă - incluzând curs și alte activități recreative.

Mai multe detalii despre participare sau înscriere la Taberele Urbane Logiscool se pot găsi pe site-ul Logiscool https://www.logiscool.com/ro/school/suceava  și la numarul de telefon: 0722 436 513

 

Despre Logiscool

Logiscool România oferă cursuri de programare și robotică pentru copii și tineri cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani. Înființată în prima parte a anului 2018, Logiscool numără deja peste 40 de școli de programare la nivel naționalși este în continuă expansiune.

Logiscool România face parte dintr-o rețea internațională de centre educaționale, prezentă în 19 țări din Europa, America și Asia. Până acum, peste 90.000 de elevi au participat la cursurile, taberele și evenimentele conexe oferite de Logiscool, descoperind programarea într-un mediu plăcut și inspirational.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Logiscool Suceava, invită elevii la taberele și atelierele digitale de vară.
 Vizualizări articol: 2101 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Logiscool Suceava, invită elevii la taberele și atelierele digitale de vară5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei