Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 137 (7749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sancțiune

PSD vrea să-l suspende 6 luni din partid pe primarul de Fălticeni, Cătălin Coman spune că va contesta decizia

Biroul Permanent Județean Suceava al PSD a decis, sâmbătă, cu majoritate de voturi, să propună Consiliului Politic Județean al PSD suspendarea din partid, pentru 6 luni, a primarului municipiului Fălticeni, Cătălin Coman. Surse din partid ne-au declarat că, dintre cei 40 de membri ai BPJ, au fost prezenți 32, dintre care 31 au votat pentru suspendare și unul s-a abținut de la vot. Cătălin Coman, care este și președintele Organizației Municipale Fălticeni a PSD, a fost audiat online deoarece se află, până marți, în Irlanda, într-o delegație oficială.

PSD îi reproșează primarului din Fălticeni luările sale de poziție împotriva unor lideri PSD în timpul și după campania electorală de la alegerile de anul trecut și activitatea politică slabă la nivelul organizației municipale.

Primarul Cătălin Coman spune că ceea ce i-au reproșat colegii din conducerea județeană a PSD a fost că a lăudat activitatea președintelui Consiliului Județean Suceava, liberalul Gheorghe Flutur și pe cea a senatorului USR-PLUS Gheorghiță Mîndruță.

„Nu mi se pare corect să fiu sancționat și nu mi se pare corect că pierzătorii (n.r.- din PSD) decid. Eu am spus adevărul, am lăudat activitatea celor doi din punct de vedere administrativ, nu politic. Din punct de vedere politic întotdeauna mi-am făcut datoria față de partid”, a declarat, duminică, primarul Cătălin Coman.

Acesta a afirmat că va contesta decizia de suspendare din PSD, dacă aceasta va fi aprobată de Consiliul Politic Județean al partidului.

 

Întrunirea Consiliului Politic al PSD va avea loc în cursul acestei săptămâni. Contactat telefonic, sâmbătă, președintele Organizației Județene Suceava a PSD, senatorul Ioan Stan, a declarat că nu dorește să facă nici un comentariu pe această temă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD vrea să-l suspende 6 luni din partid pe primarul de Fălticeni, Cătălin Coman spune că va contesta decizia.
 Vizualizări articol: 1633 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
PSD vrea să-l suspende 6 luni din partid pe primarul de Fălticeni, Cătălin Coman spune că va contesta decizia4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei