Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 119 (7731)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

O delegație de femei de afaceri din Suceava a participat la „Gala Women In Economy”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O delegație de femei de afaceri din județul Suceava a participat, la finalul săptămânii trecute, la „Gala Women In Economy”, eveniment găzduit de Teatrul Național din București. „Gala Women In Economy” a fost organizată de Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin – CONAF, pentru a marcat revenirea la normalitate, după o perioadă pandemică dificilă. Județul Suceava a fost reprezentat la acest eveniment de prim-vicepreședintele CONAF, Liliana Agheorghicesei, precum și de Luminița Chihai și de Rodica Boca. În cadrul Galei Women in Economy, ediția a treia, au fost premiate 20 de femei de afaceri din sfere diferite de activitate care au reușit să facă performanță în anul precedent. La ediția de anul acesta, managerul general al companiei sucevene Dorna Medical, dr. Rodica Boca, a primit premiul „Sănătate înainte de toate”.

După eveniment, prim-vicepreședintele CONAF, Liliana Agheorghicesei, a declarat că, având o tradiție în mediul antreprenorial românesc, a treia ediție a „Galei Women în Economy” a premiat și anul acesta excelența doamnelor de afaceri la nivel național care au făcut performanță într-un an în care la nivel mondial s-a marcat cea mai sumbră perioadă din ultimul deceniu. Ea a arătat că ediția de anul acesta a reunit personalități din mediul politic și economic, respectiv prima femeie președintă a Senatului, Anca Dragu, președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, Excelența Sa, Ambasadoarea Estoniei în România, Ingrid Kressel Vinciguerra, alături de personalități din mediul academic, de organizații non-profit, companii naționale și multinaționale, antreprenori de renume național și internațional.

„CONAF a cunoscut o ascensiune importantă de la înființare și până în prezent, datorită implicării continue în dezvoltarea unei Românii moderne, competitive și incluzive. Împreună dorim să contribuim la poziționarea corespunzătoare a antreprenoriatului feminin în cadrul societății și la eliminarea barierelor de gen”, a declarat Liliana Agheorghicesei. Ea a ținut să mulțumească Asociației Naționale a Antreprenorilor și Patronatului Femeilor Antreprenorpentru implicare în organizarea evenimentului, precum și partenerilor strategici, Federația Patronatelor Femeilor Antreprenor, Federația Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est, Google pentru IMM-uri, iar ca parteneri: Asociației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton, Școlii de Business, FNGCIMM și Scripor Alphabet.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O delegație de femei de afaceri din Suceava a participat la „Gala Women In Economy”.
 Vizualizări articol: 3481 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
O delegație de femei de afaceri din Suceava a participat la „Gala Women In Economy”5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei