Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 119 (7731)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Întortocheate sunt căile fotbalului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu este chiar finalul de sezon intern, deși s-au dat titlul și Cupa. Nu știm decât parțial cine retrogradează și cine joacă în cupele europene, trebuie să așteptăm suita de baraje pentru a trage cu adevărat linia. Nu a lipsit mult pentru ca fotbaliștii Astrei, impropriu numiți așa, să reușească să câștige un trofeu nu pentru club, ci în pofida lui. Deși finala a avut loc la Ploiești, adică locul de obârșie al Astrei, nici măcar un singur spectator nu și-a pus problema să-și cumpere bilet pentru a o susține. L-am înțeles cât se poate de bine pe Nistor, el trebuia să fie desemnat omul meciului, după splendidul și salutarul gol reușit, completat cu assisturi la celelalte două goluri ale Universității Craiova, care mai era și echipa câștigătoare a trofeului! Într-adevăr, greu de înțeles această decizie de a-l prefera pe jucătorul Astrei, parcă s-a dorit un fel de premiu de consolare la ”adio, tu!”.

Finalmente, a câștigat și Atletico titlul, după un scenariu scris de un sadic al jocului cu balonul rotund. O combinație de scor defavorabil la pauză cu victorie la final pentru cele două madrilene ar fi asigurat un concediu cât toată vara pentru toată familia unui parior inspirat. A fost încununarea unei cariere de 10 ani ca antrenor al lui Simeone la echipa ”plăpumarilor”, la care de multe ori s-a întins mai mult decât îi era plapuma, și bine a făcut. Nu știu dacă marea perdantă a fost rivala Real, care a făcut un sezon absolut onorabil în condițiile date, cu accidentări peste accidentări, cu îmbolnăviri cu covid când le era lumea mai dragă, mai degrabă aș vedea-o pe Barcelona în postura asta. Este și revanșa lui Luis Suarez, deși nu cred că cedarea uruguayanului a pus capac clubului catalan, ci mai degrabă paranoia și prostia fostului președinte (vom mai vorbi despre asta).

Am reușit să prind și finalul din Anglia, un scenariu cu proști la VAR și la centru, care i-au validat lui Tottenham un gol precedat de henț, îngropând-o pe Leicester, dar salvând-o pe Chelsea de scenariul horror pe care îl imaginasem deunăzi aici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Întortocheate sunt căile fotbalului.
 Vizualizări articol: 1041 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Întortocheate sunt căile fotbalului5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei