Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 106 (7718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Vicovu de Jos

Tânăr la bustul gol, încătușat pe stradă de polițiști. Există suspiciuni că acesta a condus beat și fără permis și a vrut să fugă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tamponare cu trei mașini implicate s-a transformat într-un caz greu de gestionat pentru polițiștii de la Secția Rurală Gălănești, după ce din mașina care a provocat carambolul a coborât un tânăr la bustul gol, care a plecat de la fața locului, pe jos, și a refuzat orice colaborare cu oamenii legii. Joi noapte, în jurul orei 22.00, polițiștii de la Secția Rurală Gălănești au fost sesizați telefonic că în comuna Vicovu de Jos a avut loc un accident rutier.  

Ajunși la fața locului, la aproximativ 300 de metri de locul unde avusese loc tamponarea, polițiștii au observat un tânăr care mergea pe mijlocul drumului, dezbrăcat până la brâu. Polițiștii i-au cerut tânărului să îi însoțească la locul accidentului, în baza declarațiilor unor martori, care l-au văzut coborând din mașină, însă acesta a refuzat. Tânărul a devenit agresiv, polițiștii intervenind în forță pentru a-l încătușa. S-a stabilit ulterior că este vorba de un tânăr de 22 de ani, din Straja.  

Din cercetările efectuate la fața locului, împreună cu un echipaj din cadrul Compartimentului Rutier Rădăuți, s-a stabilit că șoferul unui autoturism Dacia Logan, care se deplasa pe drumul național din Vicovu de Jos, în direcția Gălănești, a redus viteza pentru a vira la stânga pe un drum comunal, șoferița unui BMW din spate a încetinit și ea, doar că din spatele celor doi a venit un VW Touran care a intrat în coliziune cu BMW-ul, acesta izbind la rândul său Dacia. În ultima mașină, care a provocat tamponarea, s-au aflat doi tineri din Straja, unul fiind cel care a plecat pe jos, la bustul gol.

Dacă cel găsit la fața locului avea o alcoolemie insignifiantă (0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat), al doilea, cel care a fost încătușat pe stradă, avea concentrația de 1,01 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a refuzat ulterior recoltarea de probe biologice.

Efectuându-se verificări în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit că tânărul în vârstă de 22 de ani din Straja figurează cu permisul de conducere ,,cu restricții – reținut”.

Pentru că era foarte agitat, tânărul de 22 de ani a fost dus de polițiști  la Spitalul Municipal Rădăuți – Secția Psihiatrie, pentru a fi stabilizat.

Polițiștii au deschis în acest caz dosar penal pentru infracțiunile de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, și ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, fără a declara cu certitudine, în primă fază, care din cei doi tineri din Straja a fost la volan când s-a produs tamponarea. Declarațiile celor doi și ale martorilor de la fața locului au fost contradictorii.  Ancheta continuă pentru a se stabili cert dacă tânărul beat era la volan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr la bustul gol, încătușat pe stradă de polițiști. Există suspiciuni că acesta a condus beat și fără permis și a vrut să fugă.
 Vizualizări articol: 1468 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr la bustul gol, încătușat pe stradă de polițiști. Există suspiciuni că acesta a condus beat și fără permis și a vrut să fugă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei