Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 106 (7718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După gratii

Trei tineri, condamnați la câte 3 și 4 ani de închisoare, după ce au violat o fată de nici 12 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei tineri din Ostra au fost condamnați la pedepse de câte 3 și 4 ani de detenție, după ce au violat o minoră care nu împlinise încă 12 ani.  Tânărul care era major la data comiterii faptelor are de executat 4 ani de închisoare în Penitenciarul Botoșani, în timp ce ceilalți doi, minori, au de executat câte 3 ani de detenție la Centrul Educativ Târgu Ocna.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au anunțat, în noiembrie 2019, că au pus în mișcare acțiunea penală față de trei indivizi acuzați că au constrâns o minoră să fac sex. Primul ar fi constrâns-o pe fată sub amenințarea că părinții ei vor afla că fumează, după care următorii cu darea în vileag a faptului că a făcut deja sex cu cel dinainte.
Din cercetări a rezultat că la începutul lunii octombrie, în timp ce minora se afla la locuința unei cunoștințe, un prim inculpat a amenințat-o că va divulga părinților ei faptul că fumează, dacă nu îi face un sex oral. Actul sexual s-ar fi consumat, prin constrângerea fetei, a rezultat din cercetările coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

La scurt timp de la acest incident, un al doilea inculpat, prieten cu primul, ar fi ameninţat-o pe fată cu darea în vileag a primului act sexual, astfel abuzând și el de minoră.

Povestea nu s-a terminat aici. Pe 27 octombrie 2019, al treilea inculpat a abordat-o pe fată și i-a spus că va divulga faptul că a făcut sex cu primii doi, dacă nu va face și cu el. Oricât ar părea povestea de întortocheată (inculpații au susținut pe parcursul anchetei că nu a fost vorba de viol, ci de act sexual cu un minor) cert este că minora de nici 12 ani a fost manipulată și constrânsă prin șantaj emoțional să facă sex. 
Mihai Maur Popa, în vârstă de 19 ani, din Ostra, a primit 4 ani de închisoare pentru viol în acest caz, în timp ce Radu Gabriel Paraschivescu, de 18 ani, și Andrei Veber, tot de 18 ani, ambii din Ostra, au primit câte 3 ani de închisoare.

Toți cei trei au fost identificați, joi seară, de polițiștii de la Frasin și duși, sub escortă, în locurile de încarcerare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei tineri, condamnați la câte 3 și 4 ani de închisoare, după ce au violat o fată de nici 12 ani.
 Vizualizări articol: 1805 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei tineri, condamnați la câte 3 și 4 ani de închisoare, după ce au violat o fată de nici 12 ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei