Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 74 (7686)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Multă violență

Mai puțin de 7 ani de închisoare pentru un individ care a intrat în casa unei bătrâne, i-a aplicat un cap în figură și a violat-o

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un recidivist din Pătrăuți, arestat preventiv din luna decembrie a anului trecut pentru viol, violare de domiciliu și furt, după ce a intrat în casa unei femei în vârstă de 63 de ani și a violat-o, folosind multă violență, a fost condamnat de magistrații de la Judecătoria Suceava la o pedeapsă de 6 ani și 7 luni de închisoare. Sentința poate fi catalogată drept blândă având în vedere că inculpatul a fost condamnat în stare de recidivă postexecutorie, iar ancheta poliției a arătat că acesta a acționat cu multă violență.

Din cercetări a rezultat că Fănel Moroșan, în vârstă de 24 de ani, a intrat după lăsarea întunericului în casa victimei, o femeie în vârstă de 63 de ani, tot din Pătrăuți, căreia i-a aplicat un cap în figură, înainte de a întreține relații sexuale normale cu ea.

Urmele de agresiune asupra victimei au fost certificate evident, în urma examinării medico-legale.

Prins de polițiști, Fănel Moroșan a fost arestat preventiv de Judecătoria Suceava pe 20 decembrie 2020, în urma propunerii formulate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Ulterior, inculpatul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv. Fănel Moroșan a fost condamnat fără acord de recunoaștere.

Conform decizie recente a Judecătoriei Suceava, inculpatul a primit 6 ani de închisoare pentru viol, 9 luni de închisoare pentru violare de domiciliu și un an pentru furt calificat, toate pedepsele fiind aplicate în stare de recidivă postexecutorie.

În urma contopirii, a rezultat o pedeapsă de 6 ani și 7 luni de închisoare, din care inculpatul a executat cele trei luni de arest preventiv.

Conform deciziei de săptămâna trecută a Judecătoriei Suceava, tânărului de 24 de ani i-a fost menținut arestul preventiv până la o sentință finală. Judecătorii au mai stabilit ca autorul să aibă interdicție de a se apropia de victimă ori de locuința acesteia la o distanță de mai puțin de 200 de metri, pe o durată de cinci ani, interdicție valabilă după executarea pedepsei.

Victima sa a solicitat în instanță despăgubiri de doar 1.100 de lei, din care 100 de lei despăgubiri materiale și 1.000 de lei daune morale. Judecătorii au admis aceste pretenții și l-au obligat pe inculpat să le achite. 

Moroșan Fănel a făcut apel împotriva sentinței Judecătoriei Suceava, astfel că verdictul final va fi dat de Curtea de Apel Suceava.

Fănel Moroșan mai are la activ fapte de furt, dar și de tâlhărie calificată. În 2017, tânărul de 21 de atunci a smuls geanta unei femei care era pe peronul Gării Burdujeni. Autorul a fost prins atunci de polițiștii de la Serviciul Județean Transporturi, după o urmărire pe calea ferată, între stațiile Suceava și Suceava Nord. Asupra sa a fost găsit telefonul victimei, iar în apropiere şi geanta victimei, pe care fugarul o aruncase anterior. Și atunci, Moroșan a fost arestat preventiv. 
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai puțin de 7 ani de închisoare pentru un individ care a intrat în casa unei bătrâne, i-a aplicat un cap în figură și a violat-o.
 Vizualizări articol: 2888 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mai puțin de 7 ani de închisoare pentru un individ care a intrat în casa unei bătrâne, i-a aplicat un cap în figură și a violat-o5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei