Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 74 (7686)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Umanitar

Campania „Copil ca tine sunt și eu”, la Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copiii, părinții și cadrele didactice de la Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” din municipiul Rădăuți s-au reunit, la finele săptămânii trecute, într-o campanie de suflet cu titlul „Copil ca tine sunt și eu”,  proiectul umanitar SNAC, campanie menită să aducă zâmbetul pe chipul copiilor de la Centrul Social „Maria Ward” din localitate. Proiectul pornește de la obiectivele generale ale Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC) și are ca scop realizarea integrării în societate a copiilor și tinerilor aflați în dificultate, prin angajarea tuturor celor interesați într-un program educațional de activități ce promovează incluziunea socială. Pornind de la motto-ul „Niciodată să nu-i uităm pe cei mai triști ca noi!” copiii s-au implicat în anul școlar trecut în acțiuni de voluntariat, desfășurând activități în colaborare cu copiii din Centrul Social „Maria Ward”, dând dovadă de empatie și solidaritate, toleranță și compasiune, demonstrând că le pasă de cei din jur, mai ales de copiii care sunt mai puțin norocoși decât ei, convinși fiind că „dăruim din ceea ce suntem!”. În aceste condiții, holul central al Școlii „Bogdan Vodă” a găzduit decernarea certificatelor de voluntariat SNAC elevilor și dascălilor implicați în proiect, ca recompensă și recunoaștere a spiritului de voluntariat de care au dat dovadă în derularea activităților. Coordonatorul proiectului, consilierul educativ Mihaela Amariței, a declarat:  „Împreună, copii-dascăli-părinți, cred am reușit sã aducem un strop de iubire și un zâmbet în sufletele acestor copii, convinși fiind cã bucuriile vin din lucrurile mărunte, iar fericirea este compusă din clipe ce se doresc a deveni eternitate. Felicitări tuturor pentru implicare și alese mulțumiri părinților care ne susțin în proiectele noastre și ne sunt mereu aproape!”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania „Copil ca tine sunt și eu”, la Rădăuți.
 Vizualizări articol: 1081 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campania „Copil ca tine sunt și eu”, la Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei