Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 12 (7624)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Servicii și contraservicii

Au tâlhărit un bărbat care a refuzat să plătească o partidă de sex și acum au fost condamnați

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri din Vatra Dornei au fost condamnați definitiv de instanțele de judecată după ce au bătut și lăsat fără bani un bărbat care nu a achitat o partidă de sex. Ovidiu Adrian Tescu a fost condamnat la 2 ani cu executare în regim de detenție, în timp ce Nicoleta Maria Pașcan a primit 2 ani și 6 luni cu suspendare sub supraveghere. Sentințele pronunțate vineri de Curtea de Apel Suceava nu mai pot fi contestate la o altă instanță.

Din cercetările polițiștilor judiciariști dorneni rezultă că tânăra condamnată a mers la casa unui localnic din Dorna, cu care s-a înțeles să facă sex în schimbul unei sume de bani. ”Surpriza” localnicului a fost însă că nu a vrut ulterior să îi dea banii fetei. Cu ajutorul complicelui, nimeni altul decât Ovidiu Adrian Tescu, cei doi au mers peste bărbat și l-au agresat, în contul datoriei pentru partida de sex. Ulterior, la reconstituirea organizată de polițiști la locul faptei s-a stabilit că primul care a lovit a fost Tescu, după care tânăra i-a aplicat multiple lovituri bărbatului, cerându-i să plătească pentru serviciile sexuale. Tânăra l-a lovit atât de tare pe bărbat, încât a suferit și ea o serie de leziuni la nivelul mâinilor. După agresiune, tânăra a plecat din casă cu aproximativ 150 de lei, o verighetă din aur și carduri ale victimei. Amatorul de sex fără bani a sunat la 112 la scurt timp după agresiune. Polițiștii dorneni s-au mișcat foarte repede, dând de suspecți după aproximativ 10 minute. Banii și bunurile au fost recuperate de la inculpatul Ovidiu Adrian Tescu.

Bărbatul agresat a suferit leziuni serioase prin lovire, având un certificat medico-legal care atestă că a avut nevoie de 15 zile de îngrijiri medicale. Tânăra a fost arestată pentru tâlhărie calificată, în timp ce tânărul pentru complicitate la tâlhărie calificată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au tâlhărit un bărbat care a refuzat să plătească o partidă de sex și acum au fost condamnați.
 Vizualizări articol: 1390 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Au tâlhărit un bărbat care a refuzat să plătească o partidă de sex și acum au fost condamnați0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei