Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 dec 2020 - Anul XXV, nr. 305 (7610)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

#Colind Monitorul

Mobilizare impresionantă a sute de colindători din Suceava, din țară și de peste ho-tare, la prima ediție “Iată vin colindători!”

O bună parte din magia sărbătorilor de iarnă constă în modul în care interacționăm cu semenii noștri, atât cu cei din familie, cât și cu prietenii, colegii, inclusiv cei aflați la distanță, dar și cu cei care ne sunt alături zi de zi, prin ceea ce fac. La această categorie ne încadrăm și noi, colectivul Monitorul de Suceava, prin știrile pe care le furnizăm zi de zi, prin transmisiunile video din teren, de la evenimente de tot felul, prin emisiunile realizate sau prin evenimentele create, precum Gala „Top 10 Suceveni”, iar de anul acesta, în contextul pandemiei, şi prin concursul “Iată vin colindători!”.

An de an, Monitorul de Suceava a primit sute de colindători și urători, care ne-au adus bucuria Crăciunului și a Anului Nou, prin cântecele și versurile lor minunate.

Pentru că și anul acesta ne-am dorit mult să îi primim, dar, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, a fost posibil doar virtual, am pornit această provocare, sau oportunitate de afirmare, depinde de cum a fost văzută de fiecare, prin care să îi avem aproape pe cei care vor să ne colinde.

Și sunt atât de mulți, de am fost de-a dreptul copleșiți, atât de emoții, încântare, bucuria de a descoperi oameni minunați, atât din județul Suceava, cât și din țară sau chiar de peste hotare, care au făcut efortul de a ne colinda, străbătând sute sau chiar mii de kilometri, cu viteza gândului.

Am avut alături de noi colindători din municipii și orașe precum Suceava, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc, Rădăuți, Gura Humorului, Siret, Vatra Dornei, Salcea, Dolhasca, Vicovu de Sus, dintr-o mulțime de comune și sate din județ - Cornu Luncii, Râșca, Poieni - Solca, Broșteni, Neagra Șarului, Moldovița, Boroaia, Marginea, Calafindești, Șaru Dornei, Vatra Moldoviței, Baia, Sucevița, Dorna Arini, Cârlibaba, Vicovu de Jos, Adâncata, Milișăuți, Brăiești, precum și numeroși participanți din alte județe - Botoșani, Iași, Neamț, Dolj, Sibiu, Bacău, Bistrița-Năsăud, Vaslui, Constanța, Timiș, Ilfov.

Remarcabilă a fost și participarea membrilor unor grupuri valoroase: Balada Bucovinei - Suceava, Grupul vocal-tradițional „Ai lui Ștefan, noi oșteni” al Liceului Tehnologic „Ion Nistor” din Vicovu de Sus, Corul bărbătesc al parohiei Salcea, Corul de tineret "Ram de salcie" Salcea, Grupul ,,Vlăstarele Rarăului" - Câmpulung Moldovenesc, Grupul Vocal Instrumental "Piatra Șoimului", Ansamblul Gura Izvorului, Grupul „Dor de Neam”, Grupul „Noua Generație” Buftea – județul Ilfov, elevii de la Clubul Copiilor din Câmpulung Moldovenesc, elevele Școlii Populare de Artă și Civilizație Românească "Ciprian Porumbescu" din Cernăuți, Negrea Teodora și Corul Munților, Ansamblul „Gura Izvorului” din Vatra Moldoviței.

Vă mulțumim din suflet pentru momentele magice create, pentru eforturile depuse și pentru bucuria adusă în suflete prin urările transmise, colinde și melodii de Crăciun. Vă așteptăm alături de noi și anul viitor, la o nouă ediție!

 

Premianții “Iată vin colindători!” ediția I

Locul I

Anița Drăgan - 12 ani, din comuna Râșca, cu "Sub fereastră la om bun” - elevă la Clubul Copiilor Fălticeni

https://fb.watch/2FTpIf-TG_/

 

Colindul ei a adunat aproape 28.000 de like-uri și peste 4000 de distribuiri, totalizând 216.000 minute de vizionare, conform statisticilor paginii de Facebook Monitorul de Suceava, cele mai multe vizualizări ale clipului video fiind din județele Suceava, Iași, București, Bacău, Botoșani, Neamț, Vaslui, Galați, Constanța, iar ca țări, pe lângă România, cele mai multe fiind din Italia, Republica Moldova, Germania, Anglia și Spania.

 

Locul II

Ioana Timofte, 6 ani

https://fb.watch/2FTil6dZ8J/

 

Colindul ei a adunat peste 13.500 de like-uri și peste 1.100 de distribuiri, totalizând 33.500 minute de vizionare, conform statisticilor paginii de Facebook Monitorul de Suceava, cele mai multe vizualizări ale clipului video fiind din județele Suceava, București, Iași, Bacău, Botoșani, Neamț, Constanța, Timiș, Galați, iar ca țări, pe lângă România, cele mai multe fiind din Italia, Germania, Anglia, Spania și Republica Moldova.

 

Locul III

Grupul vocal-tradițional “Ai lui Ștefan, noi oșteni” al Liceului Tehnologic „Ion Nistor” Vicovu de Sus

https://fb.watch/2FTxgi2ERj/

 

Colindul acestora a adunat aproape 11.000 de like-uri și peste 2.500 de distribuiri, totalizând aproape 70.000 de minute de vizionare, conform statisticilor paginii de Facebook Monitorul de Suceava, cele mai multe vizualizări ale clipului video fiind din județele Suceava, București, Iași, Bacău, Botoșani, Neamț, Brașov, Timiș, Vaslui, iar ca țări, pe lângă România, cele mai multe fiind din Italia, Anglia, Germania, Republica Moldova, Spania și Franța.

În conformitate cu regula stabilită, a numărului cel mai mare de like-uri obținute, a rezultat topul prezentat.

Precizăm că aceste date sunt preluate de pe pagina de administrator a „Monitorului de Suceava”, unde există o statistică realizată de către Facebook, ce însumează toate like-urile, distribuirile și minutele de vizionare pentru fiecare material în parte. 

Premiile care vor fi acordate sunt în valoare de 1.000 de lei pentru Locul I, 700 de lei pentru Locul II și 500 de lei pentru Locul III.

Dar principalul premiu, de care beneficiază toți participanții, sunt mulțumirile noastre și ale publicului care i-a urmărit, apreciat și votat, pentru că ne-au făcut sărbătorile mai frumoase și ne-au adus în case bucuria Crăciunului!

Sărbători fericite tuturor!

Colectivul Monitorul de Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mobilizare impresionantă a sute de colindători din Suceava, din țară și de peste ho-tare, la prima ediție “Iată vin colindători!”.
 Vizualizări articol: 3063 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Mobilizare impresionantă a sute de colindători din Suceava, din țară și de peste ho-tare, la prima ediție “Iată vin colindători!”5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei