Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 oct 2020 - Anul XXV, nr. 253 (7558)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lumi diferite

Octavian Ilisoi: ”Oamenii nu au 2 lei pentru a-și cumpăra o mască, în schimb guvernanții le umplu cămările cu promisiuni”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Octavian Ilisoi, candidatul de pe locul unu pe listele Pro România pentru Senatul României, consideră că autoritățile locale și județene au datoria de a lua toate măsurile pentru ca situația sanitară să nu explodeze. Acesta spune că riscul de infectare și de transmitere a noului coronavirus este mai mare ca în primăvară, și asta pentru că persoanele responsabile nu au înțeles nimic din lecția de acum câteva luni.

”Din păcate, ne uităm în jur și vedem un Guvern care bâjbâie și caută să ne mintă că este pregătit pentru orice situație. I-aș invita pe cei din Guvern în teritoriu, să discute direct cu oamenii și să le explice acestora de ce timp de mai bine de jumătate de an nu au stabilit un set de reguli sanitare, de ce nu au aprovizionat spitalele cu medicamente, de ce nu au suplimentat numărul personalului medical și de ce nu au suplimentat numărul de paturi de la terapie intensivă. A fost o delăsare totală, iar rezultatele nefaste le culegem acum, și tare îmi este teamă că în curând situația va scăpa total de sub control. Și toate acestea sunt rezultatul unor decizii greșite, luate doar în scop propagandistic”, a arătat Octavian Ilisoi.

Candidatul Pro România pentru funcția de senator a mai spus că a avut discuții cu oameni din zone defavorizate, oameni de la sate, care nu își permit achiziția unei măști de protecție.

”Cum îi protejezi pe oameni, tu, Guvern PNL? Îi obligi să poarte mască de protecție, ceea ce, într-adevăr, poate contribui la prevenirea răspândirii acestei boli ciudate, dar nu îi ajuți deloc. Sunt oameni, și nu puțini, care nu își permit să plătească acei 2 lei pentru a-și cumpăra o mască. Da, ați citit bine. Nu au acei 2 lei. Au o mască de câteva luni care nu mai are absolut nici o eficiență și este pur decorativă. Mă întreb unde sunt acele măști de protecție promise persoanelor defavorizate? Doar cu promisiuni deșarte nu vom reuși să scăpăm de această boală. E timpul ca actualii guvernanți să se trezească și să pășească în lumea reală, cea în care oamenii nu au bani pentru a-și cumpăra o mască de protecție”, a menționat Octavian Ilisoi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Octavian Ilisoi: ”Oamenii nu au 2 lei pentru a-și cumpăra o mască, în schimb guvernanții le umplu cămările cu promisiuni”.
 Vizualizări articol: 1933 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Octavian Ilisoi: ”Oamenii nu au 2 lei pentru a-și cumpăra o mască, în schimb guvernanții le umplu cămările cu promisiuni”2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei