Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 iun 2020 - Anul XXV, nr. 150 (7455)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Cadariu îl ironizează pe Stan, că se ascunde după fustele Mirelei Adomnicăi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PNL de Suceava Constantin-Daniel Cadariu a transmis, duminică, un comunicat de presă, prin care ironizează „activitate scriitoricească febrilă” a președintelui Organizației Județene Suceava a PSD, căpetenia de trib” a PSD, senatorul Ioan Stan, și îl acuză de lașitate, după desemnarea Mirelei Adomnicăi drept candidat al social-democraților pentru președinția Consiliului Județean Suceava.

Cadariu a declarat că, dacă în comunicatele de presă președintele PSD Suceava se arată „un mare viteaz”, în realitate demonstrează „o uriașă lașitate”. 

Argumentul senatorului liberal este că Ioan Stan „s-a sucit” și nu mai vrea să candideze la președinția Consiliului Județean Suceava, „ca să se bată în mod direct cu Gheorghe Flutur, cel pe care-l înfierează în comunicate”.

„A preferat să o bage la înaintare pe Mirela Adomnicăi. Cum s-ar spune în termeni populari, a preferat să se ascundă după fusta femeii. Și face asta dintr-un motiv foarte simplu: știe că va pierde în fața lui Gheorghe Flutur și riscă astfel să piardă și partidul din mână”, a afirmat Dan Cadariu.

În opinia acestuia, nici Mirela Adomnicăi nu ar avea vreo șansă în fața candidatului PNL la președinția Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, dar „eșecul în cazul ei nu ar avea consecințe așa de drastice” ca în cazul președintelui PSD Suceava.

Dan Cadariu mai spune că Ioan Stan folosește tinerii din partid „să-i dea „topoare” lui Gheorghe Flutur, „în loc să-i învețe lucruri frumoase, constructive”.

„Se ascunde practic după tineri. Aici ce pot să spun? Cu un asemenea curaj nu cred că poate ajunge mai departe de Fălticeni. Politica de <vizuină> a lui Ioan Stan știrbește mult calitatea actului politic la nivelul județului nostru. Avem nevoie de un partid de opoziție sănătos, reformat, cu care să ne confruntăm în idei și proiecte pentru ca lumea să înțeleagă ceva. Așa însă, cu un om care se ascunde după fusta femeii și după <papionul> unui tânăr care probabil vrea și el pe o listă undeva, nu e greu de ghicit care va fi opțiunea electoratului”, a mai afirmat senatorul Daniel Cadariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadariu îl ironizează pe Stan, că se ascunde după fustele Mirelei Adomnicăi.
 Vizualizări articol: 1572 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Cadariu îl ironizează pe Stan, că se ascunde după fustele Mirelei Adomnicăi2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei