Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 iun 2020 - Anul XXV, nr. 150 (7455)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Un campionat imprevizibil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dinamo se pare că a ajuns un fel de vedetă a acestei rubrici, n-am fi scris atât de ea nici dacă lua campionatul. Și pe bună dreptate, campionate a mai luat, dar de retrogradat n-a mai retrogradat. Tocmai ce s-a încheiat un nou meci pierdut acasă, de data asta în campionat, cu Voluntari. Echipa pesedistului Pandele parcă ar fi avut milă de echipa pesedistului Negoiță, doar că nu a iertat-o un fost jucător de la juniorii câinilor, Ion Gheorghe. Sigur, când un dinamovist își dă practic singur cartonaș roșu, devine prea greu să nu bați. Avem un campionat ciudat în acest sezon, pandemia nefiind generatoarea situației, ci un element amplificator. În primul rând, în play-off s-au calificat două echipe care nu au pentru ce juca. Astra și Gaz Metan nu pot evolua în Europa, deci rămân 4 echipe care se bat pentru 3 locuri. Norocul celor de la Botoșani, care au luat puncte pe terenul unor adversari lipsiți de motivație, dar la fel ar trebui să se întâmple și diseară la Astra-FCSB. Să vedem, e riscant de făcut previziuni cu jucători gen Alibec, care nu știi când se trezește să joace din orgoliu. O altă echipă care n-a nimerit unde trebuie, dar numai din vina ei, este Viitorul. Hagi chiar avea lot cu care să lupte pentru cupele europene, doar că a eșuat într-un play-out plin de echipe care nu stimulează performanța. Nici clasamentul nu e relevant, ajunge o victorie cu o contracandidată ca să escaladezi câteva locuri, dar asta nu înseamnă de fapt nimic, având în vedere discrepanța dintre numărul de etape jucate. Dinamo, fiind prinsă în această semifinală degeaba a Cupei României, nu are date de recuperare a restanțelor, doar între 18 și 25 iulie existând o săptămână liberă, în rest fiind programată din 3 în 3 zile. Să joace în acest ritm până la final, iar apoi să mai rămână încă o restanță, probabil tot la vreo 3-4 zile, înseamnă să ajungă în situația celor de la FCSB, adică să bage juniori în teren. Și n-au cum să aibă același succes, căci cu Dinamo nu se pot întâlni!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un campionat imprevizibil.
 Vizualizări articol: 982 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un campionat imprevizibil5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei