Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 mar 2020 - Anul XXV, nr. 56 (7361)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Fălticeni

Recidivist în fapte cu violență, arestat după ce a spart de trei ori un magazin și a furat țigări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, din municipiul Fălticeni, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, vineri, pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată (trei fapte), de fiecare dată fiind vizat același magazin, din care au fost furate cantități mari de țigări.

Inculpatul, Pavel Florin Andronache, a mai avut în trecut probleme cu legea, fiind condamnat, între altele, pentru agresarea unui polițist locat din Fălticeni dar și pentru tentativă de omor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au arătat, într-un comunicat de presă, că inculpatul a încercat să pătrundă într-un magazin situat în piața agroalimentară din municipiul Fălticeni pentru a sustrage bunuri, prima dată în toamna anului trecut. El a pătruns în interior la a doua încercare, pe 15 octombrie 2019, și apoi pe 4 martie 2020, rezultă din cercetările polițiștilor și ale procurorului de caz.

În total, autorul ar fi sustras pachete de țigări în valoare de 24.500 de lei.

Vineri, 6 martie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului, pentru furt calificat în formă continuată.

Pavel Florin Andronache a fost condamnat definitiv, în iunie 2016, la o pedeapsă de 2 ani şi 281 de zile de închisoare.

Pe 21 martie 2015, în jurul orei 18.00, un polițist local din Fălticeni a fost lovit în două rânduri cu pumnul, în zona feței, în timp ce intervenea, alături de doi colegi, pentru imobilizarea unui tânăr care se dădea cu rolele pe platforma pentru persoane cu handicap din fața Primăriei municipiului Fălticeni şi care, la un moment dat, a distrus accidental şase abajururi şi un bec. Agresorul, identificat în persoana lui Florin Pavel Andronache, a intervenit în apărarea tânărului pe role, care îi era rudă. Andronache se afla în parcul din apropierea Primăriei Fălticeni şi l-a lovit, prin surprindere, în zona feței pe polițistul local. Acesta a suferit leziuni destul de serioase la nivelul feței, care au necesitat 10-12 zile de îngrijiri medicale.

Andronache era eliberat condiționat din penitenciar în decembrie 2014, cu un rest rămas neexecutat de 281 de zile dintr-o pedeapsă rezultantă de 4 ani închisoare pentru infracțiuni comise cu violență, printre care şi o tentativă de omor. Printre altele, el a fost condamnat pentru că a înjunghiat un tânăr pentru banalul motiv că acesta nu a vrut să-i dea o țigară.

 Pentru ultrajul asupra polițistului, tânărul a avut de executat 2 ani de închisoare, iar cele 281 de zile au fost restul de pedeapsă din condamnarea anterioară.

Cu privire la faptele recente de furt de țigări, tânărul se bucură de prezumția de nevinovăție. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Recidivist în fapte cu violență, arestat după ce a spart de trei ori un magazin și a furat țigări.
 Vizualizări articol: 1274 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Recidivist în fapte cu violență, arestat după ce a spart de trei ori un magazin și a furat țigări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei