Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 ian 2020 - Anul XXV, nr. 8 (7313)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Preocupare

Un preot român din Germania a donat bani şi produse pentru „copiii părintelui Negrea”, din Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copiii sărmani care beneficiază zilnic de sprijinul Centrului Social înfiinţat în „Casa Vladimir” din Vatra Dornei de regretatul preot Mihai Negrea, au avut ieri parte de o frumoasă surpriză, venită din partea unui preot român din Germania, prin intermediul unor binefăcători locali, care l-au sprijinit în acest demers.

Totul a pornit de la un apel făcut pe Facebook de Andrei Viorel, un tânăr sucevean provenit tot din centrele de plasament, care a solicitat sprijinul oamenilor sufletişti pentru a pregăti o nouă rundă de pachete cu produse utile pentru „copiii părintelui Negrea”, cum li se spune de multe ori celor 120 de tineri care beneficiază la Centrul Social al Asociaţiei Creştin Filantropice Sf. Mihail Gavril, de o masă caldă, ajutoare la teme, haine, rechizite şi de orice altceva au nevoie şi se mai adună din donaţii.

De data aceasta, îngerul lor păzitor, preotul Mihai Negrea, le-a adus alături un alt preot, tot român, dar care slujeşte în Germania, în Parohia Heidelberg.

Acesta a luat legătura cu Andrei Viorel şi prin intermediul său, dar şi cu sprijinul   echipei companiei de transport Romfour, al cărei manager, Andi Stan, şi-a dat acceptul să aducă pachetele pe o distanţă de câteva mii de kilometri, fără nici un cost,  minunea s-a petrecut în Duminica după Botezul Domnului.

Haine, jucării, produse de igienă, detergenţi, dar şi o sumă de bani, necesară pentru achiziţia alimentelor cu care se asigură masa caldă a celor 120 de copii sărmani, au ajuns ieri la „Casa Vladimir”, spre bucuria celor de acolo.

„Mulţumim tuturor celor care ni s-au alăturat în această campanie, iar cei dornici să ajute la pregătirea unui nou transport cu donaţii, care să fie aduse de Paşti, pot suna la numărul de telefon 0749346619”, a spus Andrei Viorel, care a precizat că donaţiile băneşti pot fi făcute şi direct, în contul Asociaţiei Creştin Filantropice Sf. Mihail şi Gavril.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un preot român din Germania a donat bani şi produse pentru „copiii părintelui Negrea”, din Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 1794 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Un preot român din Germania a donat bani şi produse pentru „copiii părintelui Negrea”, din Vatra Dornei5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei