Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 ian 2020 - Anul XXV, nr. 8 (7313)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pagube

Pompierii au intervenit pentru stingerea a două incendii, izbucnite în cursul nopţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipele de pompieri au intervenit în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică pentru stingerea a două incendii izbucnite la un autoturism în oraşul Siret şi într-o gospodărie din comuna Frumosu.

Primul foc a fost semnalat în jurul orei 02.00, când un apel la 112 semnala izbucnirea unui incendiu la un autoturism parcat pe strada 28 Noiembrie din oraşul Siret. La sosirea echipajului cu o autospecială de stingere, ardea cu flacără interiorul maşinii, care era parcată pe marginea drumului. Flăcările au distrus habitaclul autoturismului în proporţie de 80% şi au degradat vopseaua din zona cupolei. Pompierii urmează a stabili cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 05.20, pompierii au fost anunţaţi despre izbucnirea unui incendiu la o gospodărie din comuna Frumosu. La faţa locului au ajuns pompierii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Frumosu, care au intervenit cu trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor ardeau acoperişul şi podul casei de locuit, existând pericol de propagare la întreaga construcţie şi la anexele gospodăreşti.

În timpul intervenţiei, pompierii paramedici SMURD au acordat prim ajutor medical pentru două femei, mamă şi fiică, în vârstă de 85, respectiv 61 de ani, care au suferit atacuri de panică. Ulterior, femeia în vârstă de 61 de ani a fost transportată la Centrul de Primire Urgenţe al spitalului din Câmpulung Moldovenesc, pentru investigaţii suplimentare.

Incendiul a distrus acoperişul şi podul locuinţei pe o suprafaţă de aproximativ 20 metri pătraţi, fiind degradaţi pereţii interiori şi tavanele, precum şi învelitoarea din tablă a acoperişului pe aproximativ 40 de metri pătraţi. Investigaţiile făcute de pompieri au stabilit drept cauză probabilă de izbucnire a incendiului efectul termic generat de coşul de fum neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pompierii au intervenit pentru stingerea a două incendii, izbucnite în cursul nopţii.
 Vizualizări articol: 1341 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pompierii au intervenit pentru stingerea a două incendii, izbucnite în cursul nopţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei