Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 292 (7293)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sancțiuni

Șofer băut la volanul unei mașini cu ITP-ul expirat, urmărit în trafic de polițiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 25 de ani care conducea cu viteză excesivă o mașină a fost urmărit în trafic de polițiști, după ce a refuzat să oprească la semnalul acestora. În momentul în care a oprit și s-a constatat că se afla sub influența consumului de alcool, acesta a încercat să-i inducă în eroare pe oamenii legii, declarând că nu el se aflase la volan în momentul urmăririi. Ulterior declarațiile martorilor l-au contrazis, indicându-l pe acesta ca protagonist al întregului incident.

Urmărirea a avut loc în cursul nopții de marți spre miercuri, în jurul orei 02.00, după ce un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Marginea a observat un autoturism Audi care se deplasa haotic și cu viteză mare pe DN 17A, la ieșirea din comuna Dornești spre municipiul Rădăuți. Cel de la volan nu a oprit la semnalul regulamentar, autospeciala de poliție pornind în urmărirea autoturismului, cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune. Deplasându-se cu viteză mare, polițiștii au reușit să-l ajungă după ce autoturismul a pătruns într-o stație de carburant de la intrarea în Rădăuți, unde suspectul a coborât cu intenția de a pătrunde în interiorul clădirii. În urma legitimării acestuia, polițiștii au constatat că aveau de-a face cu un tânăr de 25 de ani din comuna Dornești, care le-a declarat că nu el condusese autoturismul, indicându-le o tânără aflată în interiorul mașinii, ambii având permise de conducere valabile. În acel moment pe bancheta din spate a mașinii se mai aflau doi bărbați, cei trei împreună cu suspectul fiind conduși la sediul poliției pentru declarații. Întrucât existau dubii în legătură cu declarațiile verbale ale bărbatului de 25 de ani, atât el cât și tânăra indicată de acesta au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul lui și 0,05 mg/l în aerul expirat pentru tânără. În urma declarațiilor date de martorii aflați la acel moment în autoturism, polițiștii au stabilit că la volan s-a aflat bărbatul de 25 de ani. De asemenea, în urma verificării documentelor autoturismului, polițiștii au depistat faptul că ITP-ul expirase în urmă cu 3 zile, fapt pentru care bărbatul a fost sancționat contravențional, fiind reținute certificatul și plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale mașinii.

Pe numele bărbatului din Dornești a fost deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șofer băut la volanul unei mașini cu ITP-ul expirat, urmărit în trafic de polițiști.
 Vizualizări articol: 1415 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șofer băut la volanul unei mașini cu ITP-ul expirat, urmărit în trafic de polițiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei