Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 137 (7138)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Vatra Dornei

Trei recidivişti, dintre care doi abia ieşiţi din puşcărie, au bătut un tânăr în autogară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scene violente s-au petrecut miercuri seară, în Autogara Severin din Vatra Dornei, un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Cluj, fiind agresat de trei localnici, toţi cunoscuţi ca autori de fapte penale, din care doi ieşiţi din penitenciar de câteva zile.

În urma unei apel la 112, în jurul orei 19.00, poliţiştii dorneni s-au deplasat la autogară, unde au constatat că un bărbat primeşte îngrijiri medicale de la un echipaj de pe ambulanţă. Respectivul, Teodor P., cu domiciliul într-o comună din Cluj, a fost transportat la spitalul municipal din localitate.

Tânărul respectiv venise la autogară pentru a-şi prelua prietena, care este din zonă. În autogară, acesta a intrat într-un conflict spontan, în urma căruia a fost luat la bătaie.      

Tot în autogară poliţiştii au identificat şi un autoturism izbit într-un container, maşina fiind a tânărului agresat.

Din cercetările derulate ulterior de poliţişti rezultă că la agresiune au participat Cătălin-Augustin Bucatariu, în vârstă de 22 de ani, Mihai Alex Gheorghiu, de 21 de ani, şi Andrei Alexandru Baicu, în vârstă de 22 de ani, toţi trei din Vatra Dornei.

Primul este acuzat că s-a urcat şi la volanul maşinii tânărului agresat, după ce în timpul agresiunii acestui i-au căzut cheile din buzunar. Cătălin-Augustin Bucatariu a făcut o manevră de întoarcere în timpul căreia a intrat cu autoturismul într-un container de metal. Bucatariu nu are permis de conducere şi era băut, aparatul etilotest indicând concentraţia de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost dus de poliţişti la spital, unde i s-au recoltat şi probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Poliţiştii dornenei au deschis dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, lovirea sau alte violenţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.  

În cazul lui Cătălin-Augustin Bucatariu, cel care s-a urcat şi la volan, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pentru toate cele patru infracţiuni amintite mai sus. Ceilalţi doi suspecţi sunt cercetaţi deocamdată în stare de libertate.

Poliţiştii dorneni continuă ancheta sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei.

Ancheta are încă destul de multe necunoscute, de la cauzele reale ale agresiunii şi până la motivele pentru care unul dintre inculpaţi s-a urcat la volan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei recidivişti, dintre care doi abia ieşiţi din puşcărie, au bătut un tânăr în autogară.
 Vizualizări articol: 1180 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei recidivişti, dintre care doi abia ieşiţi din puşcărie, au bătut un tânăr în autogară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei