Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 137 (7138)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Stadiu

Lucrările la podul de la Verești mai au nevoie de un aviz pentru a fi începute și trebuie finalizate în două luni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările la podul de peste râul Sucevei dintre localităţile Verești și Udești, închis din cauza degradării în zona de mijloc, mai au nevoie de un aviz de la Sistemul de Gospodărire a Apelor pentru a putea fi demarate. Vicepreședintele Consiliului Judeţean Suceava Viorel Seredenciuc ne-a declarat, ieri, că dacă totul decurge normal lucrările la podul de peste râul Suceava ar trebui să înceapă cel târziu la 1 iulie și să fie gata la finalul lunii august. Asta în condiţiile în care, conform contractului încheiat recent, perioada de proiectare este de o lună de zile, iar pentru lucrări sunt necesare alte două luni.

La începutul lunii mai, Direcţia de Drumuri și Poduri din cadrul Consiliului Judeţean Suceava a semnat contractul pentru reabilitarea podului de la Vereşti, de peste râul Suceava. Licitaţia organizată de Consiliul Judeţean pentru aceste lucrări a fost câştigată de consorţiul de firme format din SC Royal CDV G2 SRL Suceava şi SEC Reconstrucţia SRL Piteşti, valoarea investiţiei fiind de aproximativ două milioane de lei.

Problema de la pod nu este una majoră, fiind vorba de câteva grinzi care s-au lăsat.

Până atunci, circulaţia ar trebui să se desfășoare pe podul provizoriu care a devenit nefuncţionat pe fondul creșterii debitului râului Suceava. Un excavator a început lucrări de nivelare la podul provizoriu.

Viorel Seredenciuc a precizat că pentru a se da drumul la podul provizoriu se așteaptă în primul rând scăderea debitului râului Suceava, pentru că lucrările care trebuie făcute nu necesită mai mult de 3-4 zile. Asta în condiţiile în care tuburile de pe mijloc au fost scoase pe mal. 

În altă ordine de idei, deși oficial podul de pe DJ 208D este închis circulaţiei publice pentru toate vehiculele, în realitate acesta este traversat de toate mașinile, inclusiv de cele de tonaj mare. Balizele de restricţie au fost îndepărtate, iar malurile de pământ de la capetele podului nivelate, astfel încât mașinile să poată trece. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările la podul de la Verești mai au nevoie de un aviz pentru a fi începute și trebuie finalizate în două luni.
 Vizualizări articol: 1276 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucrările la podul de la Verești mai au nevoie de un aviz pentru a fi începute și trebuie finalizate în două luni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei