Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 45 (7046)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cu tupeu

Tânăr acuzat de tâlhărie, ajuns în arest preventiv pentru 30 de zile. Fratele său minor e cercetat în libertate pentru furt calificat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri care au furat mai multe articole dintr-un magazin, după care unul dintre ei a lovind-o la ieşire pe angajata care a vrut să-l oprească, au fost identificaţi de poliţişti şi au ajuns în spatele gratiilor pentru 24 de ore. Ei sunt cercetaţi în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi furt calificat, cel acuzat de tâlhărie fiind cercetat în următoarele 30 de zile în stare de arest preventiv.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu mai bine de o săptămână, mai precis în seara de 14 februarie, o angajată al magazinului ”Profi” de pe strada Tineretului din municipiul Suceava sesizând poliţia că a fost agresată de un individ în momentul în care a încercat să-l oprească la ieşirea din magazin.

Verificările la faţa locului au arătat că în acea seară, în jurul orei 18.15, şefa de tură a magazinului a fost anunţată de colege despre faptul că în magazin a intrat un tânăr care în trecut a mai sustras bunuri din magazin, acesta fiind însoţit de un alt tânăr. Pentru a preveni producerea unui alt furt, femeia s-a postat în zona ieşirii din magazin. La un moment dat femeia a observat că cel de-al doilea tânăr a vrut să iasă, având asupra sa o sacoşă cu produse alimentare sustrase din magazin. Șefa de tură i-a cerut tânărului să se oprească pentru a fi verificat, moment în care acesta a îmbrâncit-o şi şi-a continuat deplasarea. În momentul în care femeia l-a prins de mână în încercarea de a-l opri, tânărul a lovit-o şi a fugit pe uşa magazinului. Ea l-a recunoscut însă pe cel de-al doilea individ venit la ”cumpărături”, Petrică Semian, ca fiind autorul altor furturi din magazin. La scurt timp, după ce cei doi au fugit de la faţa locului, la aproximativ 20 de metri faţă de intrarea în magazin, a fost găsită o sacoşă în care se aflau bunurile sustrase, care au fost ridicate de poliţişti pentru prelevarea unor probe criminalistice. Cercetările au fost demarate de poliţişti în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În urma verificărilor făcute ulterior şi a probelor adunate, în timpul zilei de joi a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore pe baza unei ordonanţe a lui Ștefan Semian, în vârstă de 22 de ani, şi a unui tânăr în vârstă de 17 ani, ambii din municipiul Suceava, pentru comiterea infracţiunilor de „tâlhărie calificată” şi „furt calificat”, cei doi fiind introduşi în arestul IPJ Suceava. În cursul zilei de ieri cei doi au fost audiaţi de procurori, care au decis prezentarea lui Ștefan Semian în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii Judecătoriei Suceava au dispus vineri în instanţă emiterea unui mandat de arestare preventivă de 30 de zile pe numele lui Ștefan Semian, pentru tâlhărie calificată, pentru tânărul de 17 ani procurorii luând măsura cercetării în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr acuzat de tâlhărie, ajuns în arest preventiv pentru 30 de zile. Fratele său minor e cercetat în libertate pentru furt calificat.
 Vizualizări articol: 2112 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr acuzat de tâlhărie, ajuns în arest preventiv pentru 30 de zile. Fratele său minor e cercetat în libertate pentru furt calificat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei