Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 208 (6918)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Legea junglei

Trei romi l-au bătut pe un individ din lumea interlopă din Vatra Dornei ca pe hoţii de cai

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un cunoscut membru al lumii interlope din Vatra Dornei a fost băgat în spital de un grup de romi. Altercaţia s-a produs sâmbătă, în jurul orei 20.00, în interiorul unei case de pariuri din centrul staţiunii Vatra Dornei. Din motive încă neelucidate, Marius Simion, zis „Simi”, de 45 de ani, a fost luat la bătaie de Tiberiu Sârbu, un rom din Vatra Dornei. Acestuia i s-au alăturat alţi doi romi, unul de 22 şi celălalt de 35 de ani, şi împreună l-au bătut pe „Simi” ca pe hoţii de cai.

Victima a fost dusă la Spitalul din Vatra Dornei, iar ca urmare a leziunilor grave pe care le avea a fost transferată de urgenţă la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde se află internată şi în prezent. Potrivit primului diagnostic, Marius Simion are traumatism cranio-cerebral şi se află sub îngrijirea medicilor.

Dacă iniţial poliţiştii au demarat ancheta pentru loviri şi alte violenţe, între timp lucrurile s-au schimbat. Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava şi vizează infracţiunea de tentativă de omor.

Până în prezent nu a fost reţinută nici o persoană, dar probabil că situaţia se va modifica, mai ales că anchetatorii au la dispoziţie şi imaginile de pe camerele de supraveghere din agenţia de pariuri sportive.

Tiberiu Sârbu provine dintr-o familie cu mai mulţi fraţi, iar mama acestuia locuieşte într-un imobil oferit de Primăria Vatra Dornei asistaţilor social din acest oraş. Până acum două luni, Tiberiu Sârbu a fost sub control judiciar într-un dosar de tulburare a liniştii şi ordinii publice şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere.

De cealaltă parte, Marius Simion s-a întors recent din penitenciar, unde a ispăşit o condamnare de 7 ani şi 6 luni. Pedeapsa a fost dictată în 2011, într-un dosar în care au fost trimişi în judecată zece indivizi, majoritatea din judeţul Suceava, acuzaţi că au făcut parte dintr-o grupare infracţională care a obligat mai mulţi tineri să fure din magazine în Italia.

Considerat a fi capul grupării, „Simi” a primit cea mai grea pedeapsă, şapte ani şi jumătate în spatele gratiilor. Modalitatea de lucru era bazată pe şantaj şi totul a funcţionat până în 2007, când pe fir au intrat procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava.

„Le cerea (n.r. - Simion) sume considerabil mai mari decât cele cheltuite, 4.000-5.000 de euro, pe care aceştia nu aveau de unde să le plătească. Atunci, Simion le propunea să meargă în Italia să fure pentru el din magazine, urmând în acest mod să-şi achite datoriile faţă de el”, mărturisea la vremea respectivă unul dintre anchetatori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei romi l-au bătut pe un individ din lumea interlopă din Vatra Dornei ca pe hoţii de cai.
 Vizualizări articol: 8672 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 6 voturi
Trei romi l-au bătut pe un individ din lumea interlopă din Vatra Dornei ca pe hoţii de cai4.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei