Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 208 (6918)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Economic

CCI Suceava facilitează o întâlnire între oameni de afaceri suceveni și din landul Bavaria, din Germania

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerț și Industrie Suceava facilitează găzduirea unei vizite efectuate de Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană, în numele Ministerului Bavarez pentru Economie și Media, Energie și Tehnologie, din delegație făcând parte mai mulți reprezentanți ai unor companii bavareze. Potrivit președintelui executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, vizita face parte dintr-un program mai amplu ce se va desfășura la București, Suceava și Iași în perioada 15-18 octombrie 2018.

Lucian Gheorghiu a precizat că programul delegației din Germania va include organizarea unui workshop cu agenți economici din județul Suceava, care va avea loc în data de 17 octombrie 2018, începând cu ora 08:30. Întâlnirea va urmări facilitarea de relații de colaborare între firmele participante, din județul Suceava și din landul Bavaria, din Germania. Președintele executiv al CCI Suceava a precizat că la întâlnirea de pe 17 octombrie sunt invitate să participe firmele interesate în dezvoltarea de relații de colaborare în domenii precum electrotehnică, electronică și energetică; industria construcțiilor, prelucrarea lemnului și industria mobilei, construcții de mașini pentru domeniul agriculturii și silviculturii; producția și prelucrarea metalelor, a textilelor și îmbrăcămintei; construcții de mașini; logistică și tehnologii de mediu. Delegația economică din partea Camerei de Comerț și Industrie Româno – Germano din 15 reprezentanți ai unor companii din domeniile menționate anterior.

Reprezentanții companiilor din județul Suceava care vor să participe la acest eveniment trebuie ca până pe data de 4 octombrie 2018 să completeze un formular de înscriere, disponibil pe site-ul CCI Suceava, www.ccisv.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava facilitează o întâlnire între oameni de afaceri suceveni și din landul Bavaria, din Germania.
 Vizualizări articol: 1666 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
CCI Suceava facilitează o întâlnire între oameni de afaceri suceveni și din landul Bavaria, din Germania5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei