Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 dec 2017 - Anul XXII, nr. 279 (6695)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Povești de succes. Caritate

Povești de succes. Caritate Sute de oaspeți sunt aşteptaţi astăzi la Gala „Top 10 Suceveni”, ediţia a VI-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sute de oaspeți sunt așteptați astăzi, vineri, 8 decembrie, la Gala „Top 10 Suceveni”, ediţia a VI-a, care va avea loc, de la ora 18:30, la Conacul Domnesc din Şcheia. Evenimentul va reuni oameni care, prin faptele lor, redau speranţa pentru o lume mai bună, oameni care au reuşit să răzbată într-o perioadă destul de dificilă, având realizări deosebite care merită să fie cunoscute. Gala „Top 10 Suceveni” este un eveniment care premiază performanţa, dar, în acelaşi timp, este o gală exclusiv caritabilă. Organizatorii, Monitorul de Suceava, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, Federația Patronală a Întreprinderilor Mici și Mijlocii Suceava și Complexul Turistic „Conacul Domnesc”, vor recompensa în această seară zece oameni care s-au remarcat prin lucrurile frumoase pe care le-au făcut pentru semenii lor sau prin performanţele realizate în diverse domenii de activitate.

 

10 suceveni de Top, prezentați în zece reportaje video

La fel ca şi în anii trecuţi, seara Galei este una specială, plină de magie, când organizatorii vor recompensa oamenii obişnuiţi, dar absolut speciali, care fac lucruri măreţe pentru semenii lor. În această seară vor fi premiaţi oameni care au făcut performanţă în diferite domenii prin muncă, prin determinare, talent şi voinţă, au realizat lucruri mari pentru cei aflaţi în suferinţă, oameni care sunt modele pentru comunităţile din care provin şi care au fost găsiţi de noi şi daţi drept exemplu de urmat. Evenimentul va debuta cu o proiecţie a retrospectivei Galei „Top 10 Suceveni” 2016 şi va continua cu poveştile celor 10 suceveni de Top, care vor fi prezentate în cadrul unor reportaje video realizate de echipa Monitorul de Suceava, proiectate pe mai multe ecrane din sala de festivităţi. Evenimentul va fi transmis în direct de Bucovina TV şi pe www.monitorulsv.ro.

 

Momente artistice

Gala „Top 10 Suceveni” este un eveniment în care sunt promovaţi şi artiştii locali, adevăratele valori sucevene care ne reprezintă cu succes la concursuri naţionale şi internaţionale, de unde se întorc cu premii importante, dar şi ansambluri şi formaţii tradiţionale care păstrează şi transmit generaţiilor următoare obiceiurile şi datinile străbune. Anul acesta, la ediţia a VI-a a Galei „Top 10 Suceveni”, cei circa 450 de invitaţi aşteptaţi la eveniment se vor bucura de un program special. Momentele artistice vor fi oferite publicului de profesorul Johannes Raimund Onesciuc (Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava), interpreta de muzică folk Ștefania Iacob, urmată în program de un grup de dansatori ai Ansamblului artistic profesionist ”Ciprian Porumbescu” Suceava, subordonat Consiliului Județean Suceava, care vor prezenta un mozaic muzical – coregrafic al minorităților din Bucovina. Următorul moment artistic al serii va aduce în fața publicului Grupul de femei de la Bilca. Acest grup a fost înființat în anul 1965, de învățătoarea Distina Cârdei. Erau atunci 19 femei, iar la un moment dat au ajuns la 32. Grupul este condus de Felicia Cuciureanu, care activează în această formație încă de la înființare, acum 52 de ani. Grupul de femei de la Bilca va prezenta dansul „Altița". Un alt moment special al serii va fi oferit de Grupul vocal-tradițional „Ai lui Ștefan, noi oșteni” al Liceului „Ion Nistor” din Vicovu de Sus. Grupul a luat ființă în anul 2008, la inițiativa prof. Vasile Schipor, din dorința de a promova valorile culturale și tradiționale din zona Bucovinei. Cu toţii vor oferi publicului momente artistice remarcabile, realizate cu dăruire, cu profesionalism, fără să ceară nimic în schimb, ştiind că Gala „Top 10 Suceveni” este un eveniment exclusiv caritabil, în care se promovează şi se susţine performanţa.

 

Licitaţii în scop caritabil

Şi în acest an, pe parcursul serii, se vor organiza mai multe licitaţii. Obiectele scoase la licitaţie la ediţia din acest an vor fi, cu siguranţă, prin calitatea, utilitatea, valoarea lor de colecţie, dorite de mulţi dintre invitaţii manifestării. Iubitorii de artă, colecţionarii de diverse obiecte pot intra în posesia unor piese deosebite, contribuind totodată, prin achiziţionarea lor în context competiţional, la demersul caritabil al evenimentului. Oferta este consistentă şi diversificată, iar preţurile de pornire vor fi rezonabile. Pe lângă obiectele scoase la licitații, anul acesta, firma STIL GLASS din Suceava, singura producătoare de sticlărie manuală din zona Moldovei, care scoate pe poartă o sticlărie suflată și pictată manual, adresându-se celor care caută în aceste produse mai mult decât utilitate, a donat pentru Gala „Top 10 Suceveni" 100 de astfel de obiecte, în scopul sprijinirii financiare a Ioanei Sorina Amariţei. Dumneavoastră nu trebuie decât să le cumpăraţi, iar toţi banii obţinuţi din vânzarea acestor produse, cât și cei rezultați din licitații vor ajunge la tânăra Ioana Sorina Amariţei, în vârstă de 19 ani, ţintuită într-un scaun rulant în urma unui accident rutier. Sorina nu îşi doreşte o viaţă în care fiecare pas ar putea fi o povară pentru cei din jur. Visul tinerei de a putea merge din nou poate fi îndeplinit doar cu ajutorul vostru, al oamenilor care-i înţelegeţi suferinţa. Voi puteţi să o ridicaţi din acest scaun. Voi puteţi să o ajutaţi pe Sorina să continue terapia, foarte costisitoare, care depășește cu mult posibilitățile familiei Amariței, şi să reuşească să facă primii paşi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Povești de succes. Caritate Sute de oaspeți sunt aşteptaţi astăzi la Gala „Top 10 Suceveni”, ediţia a VI-a.
 Vizualizări articol: 2679 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Povești de succes. Caritate Sute de oaspeți sunt aşteptaţi astăzi la Gala „Top 10 Suceveni”, ediţia a VI-a5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei