Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 feb 2017 - Anul XXII, nr. 29 (6445)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Consecinţe

Bătrân aflat în stare gravă în spital, după ce a băut 300 de mililitri de antigel

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bătrân a ajuns în stare gravă la spital, după ce a consumat câteva sute de mililitri de antigel dintr-o sticlă, găsită în atelierul casei. El a fost observat de fiica lui, care, văzându-l că nu se simte bine, a sunat la ambulanţă. 

Incidentul a avut loc luni seara, în jurul orei 19.50, în casa unei familii din comuna Vatra Moldoviţei. O femeie a anunţat poliţia şi ambulanţa despre faptul că tatăl ei nu se simte bine, după ce a băut un lichid dintr-o sticlă aflată în atelier. Un echipaj al ambulanţei l-a preluat pe I.Z., bătrânul de 72 de ani, şi l-a transportat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, de unde medicii au luat decizia transferării acestuia la Spitalul Judeţean Suceava.

În urma verificărilor făcute de poliţişti, s-a constatat faptul că bărbatul de 72 de ani consumase circa 300 de mililitri de lichid dintr-o sticlă pe care a găsit-o în atelierul din gospodărie, crezând că acel lichid este suc datorită culorii roz a lichidului şi a gustului dulceag al acestuia. În urma verificării substanţei rămase în sticlă, s-a constatat că lichidul îngurgitat era o soluţie de antigel pentru autoturisme, considerat foarte toxic pentru organism, mai ales dacă este consumată o cantitate mai mare de 50 de mililitri. La spital bătrânul a ajuns în stare gravă, iar medicii l-au diagnosticat cu intoxicaţie cu antigel. Internat în secţia de Terapie Intensivă a spitalului sucevean, bătrânul a fost supus luni seara şi în timpul zilei de marţi unor tratamente de dializare, acesta rămânând internat sub supraveghere în speranţa că va fi salvat.

În aceeaşi zi, un tânăr de 23 de ani, din comuna Ciprian Porumbescu, a înghiţit un pumn de pastile şi a fost transportat în stare de inconştienţă la spital. El a fost internat în spital cu diagnosticul de intoxicaţie acută medicamentoasă voluntară.

Poliţiştii care au demarat cercetările au stabilit faptul că duminică după-amiază, în jurul orei 17.00, tânărul a venit în vizită la fosta sa concubină, cu intenţia de a se împăca cu aceasta. În urma discuţiilor avute de cei doi, tânăra de 24 de ani i-a spus acestuia că nu este de acord cu o împăcare, cerându-i să plece. A doua zi dimineaţă, când tânăra, care nu dormise acasă, s-a întors la domiciliu, a găsit un geam deschis, iar în interior l-a găsit pe D.C., tânărul de 23 de ani, pe un pat, inconştient, lângă acesta aflându-se un blister de 20 pastile gol şi un altul din care lipseau 5 pastile, ultimele pilule fiind recomandate în tratamentul epilepsiei. Tânărul a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde medicii l-au ţinut sub observaţie şi tratament de specialitate până marţi la prânz, când a fost externat. În ambele cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrân aflat în stare gravă în spital, după ce a băut 300 de mililitri de antigel.
 Vizualizări articol: 3142 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătrân aflat în stare gravă în spital, după ce a băut 300 de mililitri de antigel0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei