Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 feb 2017 - Anul XXII, nr. 29 (6445)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hotărâre

Organizaţia Judeţeană a PSD Suceava îşi reafirmă susţinerea pentru Guvernul Grindeanu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Judeţeană PSD Suceava îşi reafirmă susţinerea pentru Guvernului Grindeanu, ”un guvern desemnat de majoritatea parlamentară PSD-ALDE cu legitimitatea conferită de rezultatul alegerilor parlamentare din 11 decembrie 2016”. Social-democraţii suceveni au anunţat acest lucru printr-un comunicat de presă. ”Susţinerea acestui guvern este fundamentată pe garanţia pe care actualul executiv o prezintă pentru implementarea programului de guvernare a PSD, care a câştigat încrederea, exprimată prin vot, a majorităţii populaţiei României. Acest guvern, care a implementat deja numeroase măsuri social-economice (majorarea salariului minim, majorarea salariilor medicilor, ale profesorilor, ale artiştilor, ale celor din administraţia publică, creşterea pensiilor, a burselor pentru elevi şi studenţi şi, nu în ultimul rând, facilităţi pentru mediul de afaceri şi sprijin pentru societăţile comerciale româneşti), poate şi trebuie să continue punerea în aplicare a tuturor celorlalte prevederi ale programului de guvernare menite să determine creşterea calităţii vieţii tuturor românilor”, se menţionează în comunicatul PSD Suceava.

 

”Interesele judeţului Suceava au fost corect susţinute, dar în limite realizabile, obiective, şi nu sub forma unor solicitări fanteziste, profund demagogice, ca cele ale colegilor liberali”

Organizaţia PSD Suceava, se precizează în document, împărtăşeşte opinia preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, că Parlamentul trebuie să fie spaţiul disputelor politice civilizate, recunoaşte dreptul societăţii civile de a-şi transmite (chiar şi într-o manieră neconvenţională) mesajul către clasa politică, dar pentru rezolvarea problemelor sunt necesare mijloace politice democratice şi nu ”incitarea societăţii la încălcarea regulilor democraţiei, aşa cum a făcut-o preşedintele  Klaus Iohannis la intervenţia sa din plenul Parlamentului, fapt ce poate duce, din nefericire, la divizarea societăţii româneşti”. ”Parlamentarii PSD Suceava nu incită pe nimeni la manifestare stradală, dar nici nu îngrădesc dreptul fiecăruia ca, în nume propriu, să se manifeste astfel. Pentru parlamentarii suceveni ai PSD, ca şi pentru colegii lor din ţară, în aceste zile prioritatea a fost adoptarea bugetului de stat, care să permită deblocarea activităţii consiliilor judeţene şi a primăriilor, în folosul comunităţilor pe care le reprezintă, aşa cum s-a promis în campania electorală. Interesele judeţului Suceava au fost corect susţinute, aşa cum o demonstrează bugetul adoptat, dar în limite realizabile, obiective, şi nu sub forma unor solicitări fanteziste, profund demagogice, ca cele ale colegilor liberali”, se încheie comunicatul PSD Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Organizaţia Judeţeană a PSD Suceava îşi reafirmă susţinerea pentru Guvernul Grindeanu.
 Vizualizări articol: 2453 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 5 voturi
Organizaţia Judeţeană a PSD Suceava îşi reafirmă susţinerea pentru Guvernul Grindeanu1.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei