Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 dec 2016 - Anul XXI, nr. 284 (6397)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Bucurii pentru cei mici

Mii de cadouri pentru copii, împărţite de Moş Nicolae, în centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Marţi seara, copiii din municipiul Suceava au avut ocazia de a se întâlni faţă în faţă cu Moş Nicolae şi de a primi o mulţime de cadouri, la scena luminată de mii de beculeţe, de lângă bradul de Crăciun din Centru.

Miile de suceveni care s-au adunat pe esplanada Casei de Cultură au avut parte de un frumos concert de colinde, oferit de talentate grupuri venite de prin judeţ, manifestarea fiind inclusă în programul „Crăciun în Bucovina”, dar şi de o întâlnire cu un Moş Nicolae autentic, venit direct din bătătura casei sale ţărăneşti, dar încărcat cu daruri.

În jurul orei 18.00, concertul de colinde a fost întrerupt pentru scurt timp, pe scenă urcând primarul Sucevei, Ion Lungu, care a anunţat venirea lui Moş Nicolae cu cele 5.000 de cadouri pregătite pentru copii.

„Conform tradiţiei, pentru al 13-lea an consecutiv Moş Nicolae a venit la Suceava, la copiii cuminţi. Ne-am pregătit cu o seară frumoasă, în care copiii să colinde, să cânte, aşa cum e frumos de sărbători, să fie o atmosferă magică. Sărbătorile de iarnă vor continua şi cu alte spectacole pe scena din faţa Casei de Cultură, unde vor veni copii de la şcolile din municipiul Suceava, de toate vârstele. Iar pe 27 decembrie va avea loc un spectacol extraordinar al tradiţiilor populare, cu invitaţi din mai multe zone din ţară, cu al lor specific folcloric. Împreună cu Consiliul Judeţean facem eforturi să oferim sucevenilor sărbători cât mai frumoase şi cu evenimente fericite”, a spus edilul sucevean, care a adăugat că deja se fac pregătirile şi pentru Revelionul în aer liber.

Apariţia pe scenă a unui Moş Nicolae cu barbă albă de-un cot, toiag şi straie tradiţionale a fost una din frumoasele surprize de care s-au bucurat miile de persoane care au urmărit spectacolul de colinde de pe esplanada plină de lumini de sărbătoare.

Împărţirea cadourilor a mers foarte bine, cu sprijinul forţelor de ordine, fiind făcut un culoar de intrare şi unul de ieşire de pe scenă, unde Moş Nicolae şi ale sale ajutoare au împărţit miile de pungi cu surprize dulci, snak-uri şi fructe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mii de cadouri pentru copii, împărţite de Moş Nicolae, în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 2913 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mii de cadouri pentru copii, împărţite de Moş Nicolae, în centrul Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei