Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 feb 2016 - Anul XXI, nr. 26 (6139)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

Nistor Tătar anunţă că şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi a primit o finanţare de două milioane de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierul judeţean al PSD Suceava Nistor Tătar a anunţat că lucrările la şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi vor începe anul acesta, după ce Ministerul Transporturilor a alocat fonduri pentru începerea investiţiei. Nistor Tătar, care este şi liderul PSD Rădăuţi, a declarat că suma alocată pentru anul acesta pentru şoseaua de centură a acestui municipiu este de două milioane de lei (20 de miliarde de lei vechi). Tătar a precizat că banii vor fi folosiţi pentru începerea lucrărilor la primul tronson al şoselei de centură, de pe DN 2H, în zona Podul Vlădichii, şi până la ieşirea spre localitatea Satu Mare. „Vreau să mulţumesc Ministerului Transporturilor pentru că la şoseaua de centură de la drumul Sucevei spre Satu Mare a fost alocată suma de două milioane de lei. Probabil că fondurile alocate vor ajunge pentru a finaliza circa 90% din primul tronson al şoselei de centură”, a arătat Nistor Tătar. El a adăugat că potrivit Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, termenul pentru finalizarea şoselei de centură a municipiului Rădăuţi este anul 2019.

Nistor Tătar a ţinut să precizeze că lucrările pot să înceapă când vremea permite acest lucru, având în vedere că există atât finanţare, cât şi constructor, respectiv compania UMB Spedition.

Contractul de execuţie a şoselei de centură a municipiului Rădăuţi a fost semnat în luna mai 2011, valoarea acestuia fiind de 82 de milioane de lei, la care se adăuga TVA de circa 19 milioane de lei. Conform proiectului, şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi va avea 16 kilometri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nistor Tătar anunţă că şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi a primit o finanţare de două milioane de lei.
 Vizualizări articol: 2651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Nistor Tătar anunţă că şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi a primit o finanţare de două milioane de lei5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Kakaia sfîrîiala? trimis de
( 2 feb 2016, 14:11:10
Ca ce questie vine to'arășul secretar BOB Tătar Nistor - consilier județean din partea Partidului Sărmanilor cu Duhul, să anunțe triumfalist că:
a) În Rroemenica neo-colhoznică li cripto-milițienească, socialismnul de caviar a învins definitiv la orașe și sate
b) începând cu anul 2016, planul cincinal se va realiza în patru ani și jumptate
c) Ministrul TEHNOCRAT al transporturilor a aprobat suma de 2 melioane de galbini oiropeni în vederea realizării unui sediu modern de activitate al prestatoarelor de servicii sexoase?

De când este considerată validă împăunarea propriului portofoliu cu REZULTATELE MUNCII ALTORA?
Așa se practică la PSD, știind că orice gogomănie, azvârlită din trompeta calpă a propagandei deșănțate și mincinoase, prinde acătării la targhetul etalon, alcătuit din milioane de oi de teracotă, cu capul împlut de câlți, paie și rumeguș, impregnate și îmbălsămate în vodcă, superstiție, ignoranță, incultură și misticism?

Mai trebuie ca să apară toarășul Tătar să ne informeze oportun că Cicero a fost primul ideolog social-democrat, că primul zbor mecanic a fost realizat de frații Wilbur și Orville Tupolev, respectiv de Aurel Suhoi, să ne înștiințeze că în Iepoca de Haur a guvernării Puie Monta s-au realizat 1.000.000 de noi locuri de muncă și că în aprobarea investiției în ofiice-room-urile domnițelor păgâne de la Rottacenum, un rol esențial l-a avut secretarul organizației BOB municipale Rottacenum - tovarășul Nistor Tătar.

Uraaaa!
Uraaaa!
(aplauze, ovații și scandări prelungite:
„Stima noastră și Mândria
Tătar și Ipocrizia!”

p.s. crecă mai interesant decât aburelile și vrăjelile secretarului BOB Tătar ar fi, pentru cei familiarizați locurilor, studierea tabelului din HG 175/2012.
Nuș de ce dar am impresia că multe matrapazlâcuri ascunde acest tabelaș.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Concentrat de legume fără conservanți Dacă a devenit o obișnuință folosirea cubulețelor de concentrat la pregătirea oricărei ciorbe sau în sosuri, dar ne dorim să evităm grămada de chimicale cu care multe dintre aceste produse sunt ”îmbogățite”, putem recurge la... Citeşte