Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 oct 2015 - Anul XX, nr. 249 (6061)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Flutur după ultima rectificare: Este revoltător că s-au luat banii pentru şoselele de centură de la Suceava şi Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, senatorul Gheorghe Flutur, consideră că este revoltător faptul că la ultima rectificare bugetară Guvernul României „a tăiat” fondurile prevăzute în buget pentru şoselele de centură ale municipiilor Suceava şi Rădăuţi. Gheorghe Flutur a adăugat că, pe lângă acest lucru, Guvernul nu a alocat nici un leu pentru finalizarea proiectelor mari de dezvoltare din judeţ aflate într-un stadiu mare de realizare, astfel încât acestea să poată fi finalizate.

„Sunt consternat să văd că rectificarea bugetară pozitivă de care vorbeşte premierul Victor Ponta înseamnă tăierea banilor pentru şoselele de centură de la Suceava şi Rădăuţilor. Îmi amintesc că parlamentarii PSD de Suceava s-au lăudat anul trecut că au făcut amendamente şi că au fost prinşi bani pentru şoseaua de centură a Sucevei. Nu i-au cheltuit, i-au luat probabil să-i împartă unor primari în logica de campanie electorală. Dacă asta înseamnă viziune de dezvoltare a României, să nu ai o autostradă care să te lege de capitala ţării sau de Ardeal, să ai un oraş Suceava sufocat de traficul greu care vine din Ucraina spre Bucureşti, să nu se mai mire nimeni de ce zona noastră rămâne o zonă săracă, fără locuri de muncă, dar ademenită electoral o dată la patru ani”, a spus Gheorghe Flutur.

El a făcut referire şi la faptul că nici la ultima rectificare nu s-au alocat fonduri pentru finalizarea pârtiei de schi de la Câmpulung Moldovenesc, adăugând că actualul Guvern nu a prins în buget bani pentru realizarea studiului necesar în vederea transformării E 85 de la Suceava la Roman într-un drum rapid, similar celui de la Roman la Bucureşti. Flutur a remarcat faptul că după ultima rectificare Sucevei nu i s-a alocat nici un leu pentru dezvoltare, ceea ce înseamnă blocarea judeţului. „În trei ani de mandat PSD la nivel local şi naţional nu s-au continuat nici măcar lucrările aflate în stadiul avansat de execuţie şi nu s-au alocat fonduri pentru investiţii vitale pentru această zonă”, a încheiat liderul PNL Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur după ultima rectificare: Este revoltător că s-au luat banii pentru şoselele de centură de la Suceava şi Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 2162 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Flutur după ultima rectificare: Este revoltător că s-au luat banii pentru şoselele de centură de la Suceava şi Rădăuţi3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei