Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 aug 2015 - Anul XX, nr. 186 (5998)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident stupid

A murit după ce o greblă a intrat între spiţele bicicletei cu care se deplasa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, care se deplasa pe o bicicletă, a murit după un accident rutier stupid, intrând pe contrasens şi lovindu-se de o maşină după ce o greblă a intrat între spiţele unei roţi. Tragicul accident rutier s-a petrecut marţi, în jurul orei 18.45, pe un drum comunal din satul Dumbrava, comuna Grăniceşti.

Din ancheta poliţiei rezultă că Silviu Ţurcanu, bărbatul de 49 de ani, localnic, circula pe o bicicletă, având ataşată pe vehicul o greblă. Coada greblei a pătruns la un moment dat între spiţe, iar bărbatul nu a mai putut stăpâni bicicleta, care a intrat pe sens opus. În acel moment, din direcţia opusă venea un autoturism VW Passat, condus de localnicul Dan Munteanu, în vârstă de 30 de ani. Impactul nu a putut fi evitat, iar biciclistul a fost proiectat pe carosabil.

La fața locului a sosit un echipaj SMURD, care a încercat manevre de resuscitare, însă, din păcate, bărbatul în vârstă de 49 de ani nu a mai putut fi salvat.

Accidente de acest gen, cu biciclişti care au murit din cauza neatenţiei, s-au mai înregistrat în judeţ. Numai luna trecută, doi biciclişti au decedat în accidente rutiere petrecute în judeţ.

Pe 1 iulie, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Iacobeni, în timp ce se deplasa pe o bicicletă pe o porţiune de drum neasfaltat, cu denivelări, în pantă, s-a dezechilibrat şi a căzut, impactul fiindu-i fatal.  

Într-un alt caz, un minor în vârstă de 16 ani, din comuna Fântânele, a murit după mai multe zile de spitalizare după ce, pe 24 iulie, a căzut de pe bicicletă, pe DJ 290, pe raza localităţii de domiciliu, şi s-a lovit cu capul de carosabil. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A murit după ce o greblă a intrat între spiţele bicicletei cu care se deplasa.
 Vizualizări articol: 3253 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 2 voturi
A murit după ce o greblă a intrat între spiţele bicicletei cu care se deplasa2.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei