Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 aug 2015 - Anul XX, nr. 186 (5998)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri europene

Investiţii de aproape 200.000 de euro în Fundu Moldovei prin proiecte promovate în cadrul GAL "Bucovina de Munte"

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comuna Fundu Moldovei beneficiază de investiţii în valoare de aproape 200.000 de euro prin intermediul a cinci proiecte promovate prin Grupul de Acţiune Locală „Bucovina de Munte”. Potrivit spuselor preşedintelui GAL „Bucovina de Munte”, Ioan-Bogdan Codreanu, cele cinci proiecte vizează investiţii la căminul cultural din satul Botuş, amenajarea unui teren de sport, dotarea a două cămine culturale şi a unei şcoli gimnaziale, precum şi promovarea turistică.

Ioan-Bogdan Codreanu a arătat că printr-un proiect care a fost finalizat, cu o valoare de 98.553 de euro, a fost modernizat un teren de sport la şcoala din Fundu Moldovei, prin amenajarea cu gazon artificial a terenului de fotbal şi a terenului de tenis, handbal şi baschet, şi prin montarea de tribune pentru spectatori şi a unei instalaţii de nocturnă prevăzute cu panouri fotovoltaice. Un alt proiect finalizat, cu o valoare de 46.875 de euro, a vizat reabilitarea şi modernizarea căminului cultural din satul Botuş, la care s-au realizat mai multe investiţii, printre care înlocuirea acoperişului şi a tâmplăriei exterioare, reabilitarea termică a clădirii, precum şi amenajarea unei săli multifuncţionale cu birouri, precum şi reparaţii interioare.

Ioan-Bogdan Codreanu a mai spus că tot prin GAL „Bucovina de Munte” s-a finanţat şi un proiect cu o valoare de 30.920 de euro, aflat încă în implementare, prin intermediul căruia la căminul cultural „Colacu” din Fundu Moldovei vor fi asigurate dotările necesare pentru o cât mai bună funcţionare, de la instalaţie de sonorizare, microfoane, videoproiector şi până la mobilierul pentru birouri. Codreanu a arătat că tot un alt proiect aflat în implementare, cu valoarea de 16.959 de euro, prevede dotarea Şcolii Gimnaziale „Dimitrie Gusti” din Fundu Moldovei cu table interactive, laptopuri, videoproiector, rafturi pentru bibliotecă, mingi pentru diverse sporturi, echipamente sportive, aparate de gimnastică etc.

Preşedintele GAL „Bucovina de Munte” a mai arătat că Fundu Moldovei a primit şi o finanţare de 10.000 de euro pentru promovarea obiectivelor turistice din comună, prin realizarea mai multor materiale informative pentru turişti. De asemenea, el a mai arătat că printr-un alt proiect cu o valoare de  30.363 de euro, care se află în contractare, vor fi asigurate dotările necesare la căminul cultural din satul Botuş. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Investiţii de aproape 200.000 de euro în Fundu Moldovei prin proiecte promovate în cadrul GAL "Bucovina de Munte".
 Vizualizări articol: 2136 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Investiţii de aproape 200.000 de euro în Fundu Moldovei prin proiecte promovate în cadrul GAL "Bucovina de Munte"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei