Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 ian 2015 - Anul XX, nr. 7 (5819)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Furt

Punte peste râul Suceava, la Vicovu de Sus, descompletată de un hoţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Plai - Vicovu de Sus a fost prins de jandarmi în timp ce transporta cu o căruţă 25 de scânduri care proveneau dintr-o punte pietonală de peste râul Suceava, care leagă Vicovu de Sus de Bivolărie. Hoţul a fost prins sâmbătă, în jurul orei 10.30, pe Calea Cernăuţi din Vicovu de Sus. Un echipaj din cadrul Grupei de Jandarmi Vicovu de Sus, aflat în zonă, s-a autosesizat şi a verificat o căruţă în care se aflau mai multe bucăţi de scândură.

Atelajul hipo era condus de un anume Constantin Farcaş, în vârstă de 41 de ani, localnic de etnie romă. Jandarmii au găsit în căruţa acestuia 25 de scânduri, cu lungimea de 120 de cm, grosimea de 5 cm şi de lăţime diferită.

Individul a recunoscut fapta comisă şi a declarat că a luat o parte din scânduri din albia râului, acestea fiind desprinse de vânt, iar pe celelalte le-a demontat. El a invocat că le-a luat doar pe cele care nu mai erau prinse bine şi erau gata să cadă în râul Suceava. Suspectul a mai declarat că intenţiona să folosească scândurile în gospodărie.

„În cauză au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de furt, iar persoana în cauză şi bunurile transportate au fost predate Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus, în vederea continuării cercetărilor”, a declarat maiorul Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava.

 

Doi bărbaţi care au tăiat doi copaci, prinşi la Slatina

Tot sâmbătă, efective ale Detaşamentului de Jandarmi Fălticeni, împreună cu lucrători din cadrul Postului de Poliţie Slatina şi al Ocolului Silvic Mălini, au depistat doi bărbaţi care tăiaseră doi arbori, pe raza comunei Slatina.

Din anchetă rezultă că un bărbat de 28 de ani şi unul de 41 de ani, ambii din comuna Slatina, s-au deplasat în pădurea aflată în zona „Pietroasa”, unde au tăiat doi molizi, pe care îi duceau spre case cu ajutorul a doi cai.

Referitor la acest caz, maiorul Bogdan Cornaci a precizat că „jandarmii au întocmit actele de sesizare privind săvârşirea infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori şi furt de material lemnos. Persoanele în cauză şi instrumentele folosite la tăierea arborilor şi transportarea butucilor, respectiv două topoare, o drujbă, orcic şi lanţuri, au fost predate Postului de Poliţie Slatina, pentru continuarea cercetărilor, iar materialul lemnos a fost dat în custodie Ocolului Silvic Mălini”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Punte peste râul Suceava, la Vicovu de Sus, descompletată de un hoţ.
 Vizualizări articol: 2532 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 4 voturi
Punte peste râul Suceava, la Vicovu de Sus, descompletată de un hoţ4.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei