Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 nov 2014 - Anul XIX, nr. 257 (5766)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PTF Siret

Trei transfugi afgani, depistaţi într-un compartiment de marfă dintr-un tir

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei tineri cu cetăţenie afgană au fost depistaţi, la sfârşitul săptămânii trecute, de lucrătorii din Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret, în compartimentul de marfă dintr-un automarfar turcesc. Comisarul-şef Ilie Poroch Seriţan, ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, a arătat că sâmbăta trecută, 1 noiembrie, pe sensul de ieşire din ţară din PTF Siret s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul turc Ismail A., conducătorul unui automarfar marca Mercedes care transporta profile PVC pe ruta Turcia – Belarus. Pentru că existau suspiciuni cu privire la marfa transportată de cetăţeanul turc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport, fiind descoperiţi trei cetăţeni de origine asiatică, cetăţeni care erau ascunşi în compartimentul pentru marfă. Cei trei, cetățeni afgani cu vârste cuprinse între 16 şi 19 de ani, au declarat că intenţionau să ajungă în mod ilegal într-o altă țară din Uniunea Europeană. În aceste condiţii, în sarcina conducătorului auto a fost reținută infracțiunea de trafic de migranți, iar cei trei afgani sunt cercetați pentru tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei de stat. Pentru că tinerii au solicitat azil în ţara noastră, au fost predați Centrului Regional de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil Rădăuți, în vederea dispunerii măsurilor legale. Comisarul-şef Poroch Seriţan a mai arătat că cercetările sunt continuate de poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi stabilirii întregii activităţi infracţionale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei transfugi afgani, depistaţi într-un compartiment de marfă dintr-un tir.
 Vizualizări articol: 1939 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Trei transfugi afgani, depistaţi într-un compartiment de marfă dintr-un tir5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei