Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 nov 2014 - Anul XIX, nr. 257 (5766)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Festivitate

Cea de a XIX-a ediţie a Topului IMM Suceava

Ca în fiecare toamnă, Federaţia Patronală a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din judeţul Suceava păstrează tradiția și organizează cel mai important eveniment al sectorului IMM sucevean – Topul IMM Suceava 2014, manifestare care în acest an se va desfăşura sub egida aniversării a 20 de ani de existenţă şi activitate patronală  a organizațiilor  IMM  sucevene şi împlinirea a 210 ani de la înfiinţarea primelor uniuni patronale ale breslelor din Bucovina. 

Aflat la cea de a XIX-a ediţie, Topul IMM Suceava  va avea loc vineri, 7 noiembrie 2014, la Salonul Balada din Suceava şi se va bucura de prezenţa a peste 300 de firme IMM din judeţul Suceava, miniştri din Guvernul României, reprezentanți din conducerea Consiliului Naţional al Intreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, autorităţi publice locale, instituţii publice locale şi centrale, organizaţii şi organisme de la nivel local și naţional, colaboratori şi parteneri ai  Federaţiei IMM Suceava, mass-media locală.

Topul IMM Suceava 2014 va sublinia rezultatele în afaceri ale IMM-urilor din judeţul Suceava din anul 2013, cât și performanțele firmelor sucevene cu 20 de ani de activitate economică neîntreruptă, răsplătind efortul IMM-urilor şi al managerilor suceveni care au rezistat situaţiilor economico-financiare dificile din această perioadă, prin identificarea de noi soluţii şi oportunităţi economice în piaţă.

Topul IMM Suceava 2014 va marca  în acest an  20 de ani de existenţă, activitate, evoluţie şi  reprezentare a mişcării patronale IMM din judeţul Suceava.

Prima organizaţie a IMM din judeţul Suceava a fost constituită la 30 septembrie 1994. De atunci şi până în prezent, scopul, misiunea şi obiectivele organizaţiilor patronale IMM ale judeţului Suceava au vizat apărarea intereselor economice şi sociale ale agenţilor economici şi organizaţiilor patronale sucevene, impulsionarea procesului de dezvoltare a IMM-urilor care funcţionează în toate domeniile de activitate, reprezentarea IMM-urilor în faţa autorităţilor, organelor şi organismelor din ţară şi străinătate, crearea unui mediu favorizant  dezvoltării activităţilor firmelor din judeţul Suceava.

Topul IMM Suceava 2014 va promova  încă o dată  competitivitatea și reușitele în afaceri ale IMM-urilor sucevene, susținând performanțele celor care contribuie la dezvoltarea sectorului privat al judeţului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cea de a XIX-a ediţie a Topului IMM Suceava.
 Vizualizări articol: 1823 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cea de a XIX-a ediţie a Topului IMM Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei