Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 nov 2014 - Anul XIX, nr. 257 (5766)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

În vremea copilăriei

„Hurmuland” - o lume de poveste la Balul Bobocilor de la Colegiul „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În virtutea puterii pe care încă o au, prin farmecul şi simplitatea lor, desenele animate de odinioară au furat zâmbete elevilor Colegiului Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, aceştia propunând spectatorilor Balului Bobocilor 2014 un exerciţiu de imaginaţie, realizând o incursiune în vremea copilăriei.

Sub semnul personajelor şi al poveştilor din desene animate, vineri, 31 octombrie, colegiul rădăuţean a organizat spectacolul închinat bobocilor unităţii, opt perechi înscriindu-se în cursa pentru adjudecarea mult râvnitelor titluri de Miss şi Mister Boboc 2014.

Tema balului de anul acesta a fost ,,Hurmuland’’, o adaptare a lumii celebrului Walt Disney pentru prestigiosul colegiu rădăuţean.

 

Concertul trupei El Negro a fost bine primit de toţi spectatorii

Intrarea în scenă a bobocilor pretendenţi la titlurile de Miss şi Mister a readus în actualitate personaje celebre din desenele animate precum Frumoasa şi Bestia, Tarzan, Mickey şi Minnie Mouse, adolescenţii purtând ţinute care au redat cu fidelitate personajul original.

Spectacolul-concurs, unul cu oorganizare foarte riguroasă, datorată inclusiv conducerii colegiului și profesorilor diriginți care au însoțit și coordonat fiecare clasă în sala Casei de Cultură a municipiului Rădăuți, a cuprins momente diverse: dans, cântec (vocal și instrumental), teatru, materiale video, dar și un concert electrizant de 50 de minute al trupei El Negro, concert care a fost foarte bine primit nu doar de elevi, ci și de profesori și părinți, lucru mai rar întâlnit.

Proba de aptitudini a bobocilor a adus în scenă un demers artistic variat, adolescenţii  dovedind că frumuseţea lor este dublată de talent, inteligenţă şi creativitate, momentele pregătite de fiecare fiind primite cu rânduri de aplauze de publicul spectator.

Tinerii au interpretat diverse melodii, au pus în scenă secvențe de teatru concepute chiar de ei, au dansat pe diverse ritmuri și chiar au făcut o demonstrație de BMX.

Proba de spontaneitate a fost structurată în două etape – întrebări de cultură generală şi punerea în scenă de către concurenți, ad-hoc, a unei povești a Hurmulandului, pe care prezentatorii Andreea Juravle și Călin Hrihorciuc le-au citit-o în premieră.

 

Câştigătorii competiţiei de Miss şi Mister Boboc 2014

Titlurile de Miss şi Mister Boboc 2014 ale Colegiului „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi au fost câştigate de Cristiana Andronachi şi Cosmin Antoneac.

Preferaţii publicului, respectiv Miss și Mister Popularitate, au fost desemnaţi Maria Mihalescu și Sebastian Prelipcean.

După spectacol, directorul colegiului, prof. Carmen Andronachi, a ținut să le mulțumescă celor implicați în organizare: ,,Apreciez foarte mult munca depusă de către doamnele profesoare care au coordonat organizarea acestui spectacol, dar și de elevii implicați pentru că toate pregătirile au fost făcute în afara orelor de curs. Elevii claselor a XII-a s-au ocupat de fiecare pereche de concurenți și efortul depus timp de mai bine de o lună s-a văzut pe scenă întrucât spectacolul a fost unul de o calitate superioară”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Hurmuland” - o lume de poveste la Balul Bobocilor de la Colegiul „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 5141 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
„Hurmuland” - o lume de poveste la Balul Bobocilor de la Colegiul „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ati gresit numele mister-ului popularitate trimis de
( 4 nov 2014, 14:55:02
e Sebastian Haraseniuc, nu Sebastian Prelipcean

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei