Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 sep 2014 - Anul XIX, nr. 221 (5730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poliţia Rutieră

Aglomeraţie de şoferi inconştienţi, în trei zile de controale cu radarul şi etilotestul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava a organizat, la finele săptămânii trecute, două ample acţiuni de control în trafic, una pe timp de zi, axată pe combaterea vitezei excesive, şi una pe timp de noapte, pe care s-a pus accent pe depistarea şoferilor băuţi. Şi de această dată, au precizat poliţiştii rutieri, au fost constatate foarte multe nereguli grave, fiind reţinute 31 de permise de conducere şi constatate 13 infracţiuni.

În cadrul primului control, de vineri până duminică, pe timp de zi, cu radarele, au fost aplicate nu mai puţin de 559 de amenzi, în valoare de 151.540 de lei, majoritatea sancţiunilor contravenţionale, 386, fiind date pentru depăşirea limitelor de viteză.

Comisarul Petrică Jucan, şeful Serviciului Rutier Suceava, a declarat: „În urma controalelor cu autospecialele cu radar au fost reţinute 24 de permise de conducere, din care 15 pentru viteză excesivă, şapte pentru depăşiri neregulametare şi unul pentru consum de alcool”. El a subliniat că şoferii înregistraţi de radar cu cele mai mari viteze aveau 121, respectiv 124 de kilometri la oră în localitate. Tot în cadrul acestui control în trafic au fost constatate şi trei infracţiuni, o alcoolemie, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea unei maşini cu număr fals.

Al doilea control, la care au participat poliţişti de la Serviciul Rutier şi de la Ordine Publică, s-a desfăşurat după lăsarea întunericului, vineri, sâmbătă şi duminică noapte. Au fost traşi pe dreapta şi verificaţi cu etilotestul 259 de şoferi. Şase au fost depistaţi băuţi, iar doi au refuzat să li se ia alcoolemia. Au fost constatate în total zece infracţiuni şi reţinute şapte permise de conducere. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aglomeraţie de şoferi inconştienţi, în trei zile de controale cu radarul şi etilotestul.
 Vizualizări articol: 2198 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Aglomeraţie de şoferi inconştienţi, în trei zile de controale cu radarul şi etilotestul5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei