Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 sep 2014 - Anul XIX, nr. 221 (5730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsură

Primăria Suceava va acorda ajutoare sociale locatarilor blocului afectat de o explozie provocată intenţionat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipalitatea suceveană va sprijini financiar familiile afectate de explozia care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică pe strada Dimitrie Cantemir din municipiul Suceava (lângă blocul Belvedere).

Chiar de luni dimineaţă, primarul Sucevei, Ion Lungu, a trimis reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială la blocul afectat de explozie, pentru a se informa exact ce familii au suferit pagube în urma exploziei.

„Vom încerca să acordăm ajutoare sociale acelor oameni nevinovaţi, care au suferit pierderi. Se pare că acolo a fost un act deliberat, dar chiar şi în aceste condiţii, oamenii de acolo trebuie ajutaţi, pentru că ei nu au nici o vină pentru producerea acestor pagube. De aceea vom face ce se poate să-i ajutăm, după ce vor fi întocmite anchetele sociale”, a declarat Ion Lungu.

Explozia s-a petrecut în jurul orei 01.00, într-o garsonieră nelocuită, de la etajul doi al imobilului (P+3), explozia fiind urmată de un incendiu puternic.

Uşa metalică a garsonierei respective a fost proiectată în uşa garsonierei de vizavi, iar geamul termopan a fost aruncat în faţa blocului.

Deflagraţia a fost atât de puternică încât uşile vecinilor de palier au fost afectate, iar fumul de la incendiul care a cuprins garsoniera le-a intrat în locuinţe şi a înnegrit pereţii. La o garsonieră de la capătul palierului, tâmplăria de la balconul închis a căzut în urma exploziei.

Poliţiştii încearcă acum să dea de urma vinovatului, o persoană necunoscută fiind văzută de locatari pe când fugea dinspre imobil, cu hainele în flăcări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava va acorda ajutoare sociale locatarilor blocului afectat de o explozie provocată intenţionat.
 Vizualizări articol: 1566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Suceava va acorda ajutoare sociale locatarilor blocului afectat de o explozie provocată intenţionat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei