Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 sep 2014 - Anul XIX, nr. 216 (5725)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sancțiuni

Două primării sucevene au fost amendate pentru că nu au actualizat registrul electoral

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două primării din judeţ au fost amendate cu suma de 1.000 de lei fiecare de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), deoarece nu au actualizat registrul electoral. Potrivit unui comunicat de presă al AEP, cele două primării amendate sunt cele din Suceviţa şi Vicovu de Jos. O altă primărie care a primit avertisment, pentru alte nereguli, este cea din Vicovu de Sus. Reprezentanţii Autorităţii Electorale permanente au explicat că primăriile din Vicovu de Jos şi Suceviţa au fost amendate deoarece în urma unui control s-a constatat că nu au respectat termenul legal în care trebuiau să înregistreze anumite operaţiuni în registrul electoral. În comunicatul de presă se precizează că Autoritatea Electorală Permanentă a efectuat, în perioada 1 – 12 septembrie 2014, 148 de verificări la nivel naţional în cadrul activităţilor de instruire şi control electoral. În urma acestor controale au fost aplicate 83 de sancţiuni, 23 dintre acestea concretizându-se prin amenzi în sumă totală de 25.600 de lei, restul sancţiunilor fiind avertismente. Din totalul amenzilor, cinci au fost aplicate în judeţele verificate de Filiala Nord-Est a Autorităţii Electorale Permanente. În cadrul acţiunilor de instruire şi control, reprezentanţii Autorităţii Electorale Permanente au ca sarcini, printre altele, îndrumarea privind utilizarea registrului electoral, verificarea  modului de păstrare a registrelor cuprinzând listele electorale permanente, complementare şi speciale, verificarea modului de întocmire a listelor electorale sau depistarea înscrierilor greşite sau a erorilor din listele electorale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două primării sucevene au fost amendate pentru că nu au actualizat registrul electoral.
 Vizualizări articol: 1762 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Două primării sucevene au fost amendate pentru că nu au actualizat registrul electoral5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei