Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 aug 2014 - Anul XIX, nr. 183 (5692)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Îngrijorător

Accidente cu un mort şi nouă răniţi, în mai puţin de 48 de ore, pe şoseaua care leagă Suceava de Ardeal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei accidente, soldate cu un mort şi nouă răniţi, s-au petrecut în interval de mai puţin de 48 de ore pe DN 17, şoseaua de la ieşirea din Suceava spre Ardeal. Şirul accidentelor cu multe victime a început miercuri seară, în prima curbă de la intrarea în judeţul Suceava dinspre Bistriţa-Năsăud. Un microbuz înmatriculat în Franţa, în care se aflau şapte ucraineni, a intrat pe contrasens, a lovit parapetul de protecţie şi s-a răsturnat în afara drumului. Şoferul, un bărbat în vârstă de 53 de ani, a decedat, în timp ce trei pasageri au fost răniţi, din care unul grav. Accidentul s-a produs pe un carosabil umed, şoferul pierzând controlul asupra direcţiei într-o curbă.

A urmat un alt accident joi seară, în jurul orei 19.20, pe raza comunei Pojorâta, tot în condiţii de ploaie şi carosabil umed. Un şofer în vârstă de 64 de ani, din judeţul Prahova, a derapat într-o curbă la stânga, din cauza vitezei, scăpând volanul de sub control şi răsturnându-se în afara drumului. În autoturism se mai aflau soţia sa şi cei doi copii, unul de 13 şi unul de 16 ani. Cei patru au fost transportaţi la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, fiind diagnosticaţi cu leziuni uşoare. Problemele mai deosebite au fost în cazul unuia dintre copii, care s-a lovit la coloană, însă în cele din urmă s-a constatat că nu este vorba de nimic grav.

Un al treilea accident s-a petrecut în dimineaţa zilei de vineri, în jurul orei 6.00, la ieşirea din Câmpulung Moldovenesc spre Pojorâta. Un autoturism Ford Focus condus de un tânăr din Republica Moldova s-a izbit într-un autoturism care circula în faţa sa. În urma impactului o tânără de 23 de ani şi un minor de 13 ani, pasageri în Ford, au fost răniţi uşor.

 

Statistica neagră a accidentelor de pe DN 17 în acest an

Aceste accidente nu fac decât să confirme încă o dată că DN 17 este de departe cea mai periculoasă şosea din judeţ. Conform analizei de bilanţ a Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, în primele şase luni ale acestui an, pe DN 17, pe porţiunea de pe raza judeţului, s-au înregistrat 20 de accidente grave, soldate cu nouă morţi şi 18 răniţi grav. Pe locul II se află DN 2H, Milişăuţi-Rădăuţi-Vicov-Putna, însă la mare distanţă. Pe DN 2H au avut loc cinci accidente grave, soldate cu un mort şi patru răniţi grav. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidente cu un mort şi nouă răniţi, în mai puţin de 48 de ore, pe şoseaua care leagă Suceava de Ardeal.
 Vizualizări articol: 4744 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Accidente cu un mort şi nouă răniţi, în mai puţin de 48 de ore, pe şoseaua care leagă Suceava de Ardeal3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei