Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 aug 2014 - Anul XIX, nr. 183 (5692)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Gata cu distracţia. La treabă!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Tururile preliminare din cupele europene au luat sfârşit. Voioşia cu care trei dintre echipele noastre le-au depăşit confirmă faptul că deşi la noi campionatul abia a început, „europenele” noastre sunt în plină formă şi că se pot aduna atât cât este nevoie spre a ajunge acolo unde-şi doresc. Cu menţiunea că în această fază, adversarii întâlniţi au fost mai degrabă hazlii decât periculoşi, în frunte cu cel mai (ipotetic) de temut, Viktoria Plzen, care a şi luat-o la cel mai mare scor înregistrat în meciurile alor noştri. Aici ar trebui discutat niţel şi despre calitatea lotului, a antrenorului, a conducerii echipei (cea de care depinde în cea mai mare măsură şi lotul de jucători, ca o consecinţă directă a achiziţiilor). De altfel, dacă vă întreb acum cine este patronul Petrolului, probabil că într-o imensă majoritate nu veţi şti numele acestuia. Este o dovadă că omul e preocupat de bunul mers al echipei şi nicidecum de promovarea sa ca binefăcător sau măcar ca „investitor”. De altfel, auzindu-l, imediat după meci, spunând că el se ocupă doar de bani, neamestecându-se în vreun fel în treaba lui Răzvan Lucescu, acestuia revenindu-i în exclusivitate problemele legate de jocul în sine şi de performanţe, m-am convins că poate exista şi o altfel de abordare decât cea becaliană. Apropo: dincolo de accidentul numit CFR Cluj, eliminată de o fosilă sovietică, una singură din celelalte 3 s-a calificat tot accidental. E vorba de Steaua, căreia numai norocul chior i-a putut scoate în cale pe împiedicaţii ăia de la Aktobe. Aş vrea să mai spun şi că norocul i-a adus-o în play off pe Ludogoreţi. Oricât de prost ar juca, Steaua are tot ce-i trebuie pentru a depăşi această construcţie artificială. În rest, cum ne-o fi soarta: Petrolul nu văd de ce n-ar trece lejer de Dinamo Zagreb, iar Astra cred că şi ea o poate depăşi pe Lyon. E clar: abia acum începe treaba.
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gata cu distracţia. La treabă!.
 Vizualizări articol: 1365 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Gata cu distracţia. La treabă!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei