Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 iul 2014 - Anul XIX, nr. 157 (5666)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă

Comisarul Răzvan Andreica, cercetat penal de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comisarul Răzvan Andreica, din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Suceava, este cercetat penal în cadrul unui dosar înregistrat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel (PCA) Suceava, ofițerul fiind acuzat de un șir întreg de infracțiuni.

“Procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică au dispus la data de 26 iunie 2014 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de numitul Andreica Răzvan pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, purtare abuzivă, fals în declaraţii şi participaţie improprie la fals intelectual, dosarul aflându-se în prezent în lucru la procurorul de caz”, au transmis ieri reprezentanții compartimentului de informare și relații publice din cadrul PCA Suceava.

Ordonața de punere în mișcare a acțiunii penale a ajuns și la conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, care, așa cum sunt procedurile în astfel de situații, a dispus, începând cu data de 30 iunie a.c., punerea la dispoziția unității a comisarului Andreica.

Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției județene, subcomisarul Ionuț Epureanu, până la finalizarea cercetărilor, comisarul Răzvan Andreica nu va mai desfășura activități în care să intre în contact cu cetățenii și nici nu va mai avea voie să instrumenteze dosare penale.

 

Ce acuzații i se aduc comisarului Andreica

Potrivit reprezentanților IPJ Suceava, dosarul în care este cercetat comisarul Andreica a plecat de la plângerea unui șofer de taxi din municipiul Suceava. Acesta din urmă, Adi Vieriu, susține că în noaptea de 20 ianuarie 2013, în jurul orei 2.00, ofițerul i-a oprit mașina în trafic, în zona Primăriei Suceava, și i-a luat abuziv actele de identitate și permisul de conducere, pe motiv că ar fi tăiat calea mașinii comisarului care se afla în misiune împreună cu un alt coleg.

Reclamantul a susținut, de asemenea, că ofițerul, care nu avea atribuțiuni pe linie rutieră, l-ar fi înjurat.

Mai mult, în baza unor declarații false, taximetristul ar fi fost și amendat.

Contactat telefonic, comisarul Răzvan Andreica a refuzat să comenteze acuzațiile ce i se aduc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comisarul Răzvan Andreica, cercetat penal de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava.
 Vizualizări articol: 6895 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Comisarul Răzvan Andreica, cercetat penal de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pacatosii trimis de
(10 iul 2014, 11:24:00
Bai Andreica, nu ti-e rusine sa-i faci de ka...t pe tat'tu, colonelul Andreica din Cluj si pe frate-tu, subofiter la Politia Militara Cluj? Vad ca toti v-ati facut catane ca sa faceti haina militara de ...pacat.
2.   Ma tot minunez!!! trimis de
(10 iul 2014, 13:24:37
Ce nu inteleg eu din pct de vedere al unui cetatean simplu care a avut de a face cu politia asta judeteana: Cum se face ca unor politisti ptr un incident de nimic( in comparatie cu altele ,zic)este acuzat, trimis in ancheta, iar altora care evident si probat si plans si urlat si mediatizat nu li se intampla nimic? !
CUUUMMM? Raspunde cineva? Un politist este condamnat 4 luni cu inchisoare ptr fals in declaratie si instigare la fals ,dar cu ajutorul jud Bruma de la Suceava , avocatului si conducerii IPJ Suceava inca activeaza ca si politist....se suspenda pedeapsa ptr o perioada de 2 ani ,dar activeaza...instrumenteaza dosare..Statutul politistului prevede asta? Il mai baga cineva in seama?
Va raspund tot eu: IPJ Suceava , conducerea , dispune dupa bunul plac de demnitatea si infractionalitatea politistilor din subordine..abia cand acestia se mananca intre ei ( adicatelea cazul in speta. Razvan aista a deranjat pe cineva din conducere) se folosesc de o jalbioara de la vreun cetatean norocos si iaca razvan va pleca cu coada intre picioare la CLUJ...
Aveti idee cate plangeri ale catatenilor impotriva politistilor sunt la IPJ Suceava ? Total nebagate in seama si raspunbsuri date pe langa? de ce nu se rezolva toate cu atata promptitudine si celeritate? Celeritate e un cuvant pe care l au implementat cei de la BIROUL de Cercetare Interna din cadrul IPJ Suceava...n ar mai ajunge zilele pensiei nici unul!
2.1  RE: Ma tot minunez!!! trimis de
(10 iul 2014, 21:51:01
La stiri pe sticla si pe online tot vezi mereu "dezvaluiri" cu o gramada de "puneri la zid" cu tot felul de smenari care au tot felul de fonctii la stat. De ce putorile care lucreaza la stat au asa un impact jurnalistic si sant cam mereu vedete. Nu prea se rezolva mare lucru pentru "ca caracatita" e mare in cazul lor de aia astia raman in mentalul colectiv ca niste descurcareti, ca niste invartitori si combinatori de succes.
3.   Comentariu trimis de
(10 iul 2014, 13:29:24
Faci o jalba impotriva unui amploiat de aista , care face parte din cercul lor de otel , si vezi cum rad de tine si ti iau declaratii peste declaratii, martori, sunt sobrii si profesionalisti , apoi acasa iti vine un raspuns de zici ca s a gresit adresa ta...!!! in bataie de joc si nerusinare....pe astia domnilor doar Dumnezeu ii mai pune la punct...trantindu i prin vreun sant , pe ei sau copiii lor...trebuie sa i ajunga blestemele oamenilor pana la urma..ti e sila sa mai si vb despre ei...!
4.   Manipulari... trimis de
(10 iul 2014, 19:33:39
Cu certitudine Andreica deranjeaza fiind printre putinii care stiu ce trebuie facut cu infractorii. Ne amintim inca de comisarul Halaicu(Dumnezeu sa-l ierte) caruia i se faceau tot magarii de acest gen .Interesele meschine si ascunse sunt mult mai puternice decat profesionalismul unor oameni ca Andreica .Acest gen de oameni ar trebui sprijiniti si nu defaimati fiindca in comunitate se vad mai bine rezultatele muncii lor pentru linistea cetatii,,,
5.   Ptr. Zenit,... trimis de
(11 iul 2014, 00:30:33
dute in Rusia mamii tale scumpe, iar apoi da-ti foc prietene ! Si halaicu, ... Dumnezeu sa nu-l ierte, si marlanu asta sunt mana in mana cu mafiotii din Suceava, care bat, violeaza si terorizeaza oamenii cinstiti de ani de zile ! isi merita soarta, .... sa-l puna in camera la Botosani cu cei mai rai infractori ca sa-i faca tubuleanu harcea parcea

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei