Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 iul 2014 - Anul XIX, nr. 157 (5666)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atenţie, părinţi!

Trei copii până în 14 ani, victime în accidente în doar câteva ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei copii cu vârste până în 14 ani au căzut victime în accidente rutiere în timp ce se deplasau în calitate de pietoni, în două cazuri, şi de biciclist, într-un caz. Evenimentele rutiere s-au petrecut marţi, în interval de două ore, şi trebuie luate ca un semnal de alarmă pentru părinţi, numărul accidentelor de acest gen crescând în perioada vacanţei de vară.

Un prim accident s-a înregistrat în jurul orei 15.30, pe raza comunei Volovăţ. Un copil în vârstă de 13 ani, din Iaslovăţ, se deplasa pe o bicicletă, iar la un moment dat, explică poliţia, şoferul unei autoutilitare s-a angajat neregulamentar în depăşirea sa, într-o zonă de urcare, fără vizibilitate. Şoferul intrat în depăşire a virat brusc dreapta, pentru a evita o maşină care venea din sens opus, moment în care l-a acroşat din lateral pe biciclist. Copilul de pe bicicletă a fost împins în şanţ.

Poliţia precizează că şoferul a părăsit locul faptei, fiind identificat în jurul orei 19.30. Gheorghe Z., în vârstă de 45 de ani, din Rădăuţi, a declarat că el a condus autoutilitara, a depăşit o serie de biciclişti, însă nu l-a acroşat pe nici unul dintre ei. La ora la care a fost identificat, bărbatul avea o concentraţie de 0,25 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Minorul a fost internat pe secţia de Chirurgie Infantilă a Spitalului Judeţean Suceava, cu un traumatism cranio-cerebral, contuzie de bazin şi multiple traumatisme pe corp. Chiar dacă minorul a fost victimă în acest caz, conform legislaţiei rutiere el nu avea voie să se deplaseze cu bicicleta pe un drum public, neavând încă 14 ani.

 

Copii de 11 şi 9 ani, accidente trase la indigo

Jumătate de oră mai târziu, în jurul orei 16.00, a urmat un accident pe DJ 208A, pe raza comunei Bosanci. Conform anchetei poliţiei, Ioan M., în vârstă de 42 de ani, din Udeşti, aflat la volanul unui autoturism, a surprins şi accidentat un copil în vârstă de 11 ani, localnic, care s-a angajat în traversarea drumului fără să se asigure. Poliţia precizează că în urma impactului copilul a suferit leziuni uşoare, care necesită 6-7 zile de îngrijiri medicale.  

Al treilea accident s-a petrecut la ora 17.30, pe strada Volovăţului din municipiul Rădăuţi, după un scenariu identic cu evenimentul rutier de la Bosanci.

Conform anchetei poliţiei, Narcis F., în vârstă de 43 de ani, localnic, aflat la volanul unui autoturism, a acroşat o fată în vârstă de 9 ani, localnică, care s-a angajat în traversarea străzii în fugă, prin loc nepermis și fără să se asigure. Din fericire, şi în acest caz pietonul a scăpat cu leziuni uşoare, care necesită 5-7 zile de îngrijiri medicale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei copii până în 14 ani, victime în accidente în doar câteva ore.
 Vizualizări articol: 1521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trei copii până în 14 ani, victime în accidente în doar câteva ore5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei